• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jestem po genetycznym. Wszystko ok. Babka jednak wszytko bardzo szybko mierzyła i robiła i czuję niedosyt. Moze 5 min byłam. Z moim lekarzem to każde usg trwa dłużej a te genetyczne conajmniej 15-20 min. Płci nie mówiła.

oar8pg4ngmro558y.png
Monya super wieści [emoji4] może było tak dobrze wszystko widać ze nie było potrzeby dłużej męczyć Malucha [emoji38] masz fotkę?

reklama
Ona wszystko opowiadała co mierzy, wiec było super, ale przy genetycznym jest masa różnych informacji, zanim zdążyłam przyswoić jedną to ona praktycznie kończyła juz badanie. Nie wspominając o tym, ze nie napatrzyłam się na to moje dZiecie nic a nic.
Myśle po prostu, że oni mają tam nastawienie czysto medyczne a nie emocjonalne. A jeszcze przed wejściem czekałam 40 min a w gabinecie nie było nikogo.
820283115382444f0f885bc3cd7fb9fd.jpg

oar8pg4ngmro558y.png

Ostatnia edycja:
Ona wszystko opowiadała co mierzy, wiec było super, ale przy genetycznym jest masa równych informacji, zanim zdążyłam przyswoić jedną to ona praktycznie kończyła juz badanie. Nie wspominając o tym, ze nie napatrzyłam się na to moje dZiecie nic a nic.
Myśle po prostu, że oni mają tam nastawienie czysto medyczne a nie emocjonalne. A jeszcze przed wejściem czekałam 40 min a w gabinecie nie było nikogo.

oar8pg4ngmro558y.png
Najważniejsze że śliczny maluch ci rosnie[emoji3]

Wpadnę dziewczyny później. Przez ten dziwny ból brzucha chyba się skulę na łóżku i spróbuje się zdrzemnac.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Ciacho a skad Ty jestes? Mozesz w ogolr powiedzieć cos wiecej o sobie? Masz juz dzieci czy to pierwsze?

oar8s65gmlqg37sx.png
Mam 34 mieszkam w Irlandii od 10 lat 1.5 roku żona Jestem w czwartej ciąży ale miałam 3 poronienia całkowite ostatnie w lipcu Pochodzę z Wrocławia i tam dostałam się do świetnego specjalisty który prowadzi moja ciążę od początku Nie ufam juz irlandzkiej służbie zdrowia nawet krwi nie pobiorą tylko test i do zobaczenia w 12 tyg
2nn33e3k57p2s5xe.png

Ona wszystko opowiadała co mierzy, wiec było super, ale przy genetycznym jest masa równych informacji, zanim zdążyłam przyswoić jedną to ona praktycznie kończyła juz badanie. Nie wspominając o tym, ze nie napatrzyłam się na to moje dZiecie nic a nic.

oar8pg4ngmro558y.png
Gratulacje. Piękne maleństwo [emoji173]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

oar8pg4ngmro558y.png
To faktycznie jakieś słabe te badanie , moje trwało bardzo długo. Lekarz starał się wszytko dokładnie pomierzyć. Najważniejsze , że wszystko ok.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Monya najważniejsze że z maluchem wszystko w porządku.

Jednak aż dziwne że tak szybko można dokonać pomiarów, mój lekarz robił usg dobre 0,5 godziny i faktycznie mega skupiony był...
Poszlabym jeszcze dodatkowo do swojego ginekologa na Twoim miejscu, on wszystko omówi i będziesz pewna!
Buziaki [emoji8]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry