Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tam u Ciebie pięknie <3
wyślij chłopa po zakupyAle kupił ryż jaśminowy, do zapiekanki z kiełbasa? Masakra.... Nie nawidze tego ryżu, a on stwierdziłem że ma ładniejsze opakowanie i dlatego go wybrał... Omg!
mój jak idzie po zakupy z kartką to wraca po 15 min i jest wszystko kupione nic z poza kartki .Ja zawsze pytam nie kupiłeś mi nic słodkiego ( wie że lubię ) a on że nie było na kartceNiestety od dwóch dni ledwo żyje. Mam nadzieję, że to takie uderzenie na koniec i już będzie lepiej. W końcu zaczełam 14tc.Juz mam wynikitsh 1 a ft4 1.2
jestem dumna
A glowa dzis znowu boliwas tez ?
![]()
O właśnie! Tak też robi :-) ja nie wiem co im dolega jak są w sklepie. Masakra. Jak idziemy razem to nawet podsyła dobre pomysły czego może w domu brakować, a jak już idzie sam to zachowuje się jak kurczak bez głowy hahaha ;-)wyślij chłopa po zakupymój jak idzie po zakupy z kartką to wraca po 15 min i jest wszystko kupione nic z poza kartki .Ja zawsze pytam nie kupiłeś mi nic słodkiego ( wie że lubię ) a on że nie było na kartce