Anulka.
Fanka BB :)
No jest kwaśna [emoji4] kupiłam takie fajne ustrojstwo i poszło expresemAle bym zjadła! I jeszcze żeby ta kapusta kwaśna była, och [emoji7]
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jest kwaśna [emoji4] kupiłam takie fajne ustrojstwo i poszło expresemAle bym zjadła! I jeszcze żeby ta kapusta kwaśna była, och [emoji7]

Ja z córką do porodu jak szłam to sama sobie dałam rade malować paznokcie u stóp [emoji23]A ja robię sobie domowe spa a właściwie spa dla moich stop jak sobie pomyśle ze urośniemy i będę miała problemy z np malowaniem paznokci to jestem przerażona .
Co do wózków ja zakochałam się w marce bugaboo to są strasznie drogie wózki wiec na pewno kupię używany .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio ogórki kiszone i czekolada [emoji23][emoji38]No i naszla mnie chęć na coś kwaśnego albo słodkiego. Sama nie wiem. Jestem u siostry a ona nie ma tu nic ciekawego do jedzenia. Co ta ciąża ze mną robi haha a jak tam Wasze zachcianki?
Ta maszynka jest ekstra. Kiedyś ja miałam do pierogów ale pożyczyłam i już nie wróciła :-/ a nigdzie jej nie mogę dostać :-/
Ja jadłam ostatnio chipsy o smaku salsy i przegryzalam kwaśnymi żelkami [emoji23]Ja ostatnio ogórki kiszone i czekolada [emoji23][emoji38]
![]()