• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziękuję dziewczyny Teraz przede mną dużo rozmów z moją młodszą córką... Jak sama dziś powiedziała to "Jej" pierwsza śmierć... Dziwne jest spojrzenie na to z perspektywy niespełna 8-latki. Po kilku minutach rozmowy przyszła z telefonem i mówi to muszę usunąć Babcię z telefonu... A mi nawet taka myśl nie przeszła
Przepraszam że smęcę ...

16udskjopmtfyunf.png
Współczuję piękny wiek a córcia mega mądra dziewczynka

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dziewczynek [emoji7]
U mnie dzisiaj smutno bo rano zadzwonił Tata ze babcia nie żyje [emoji22] a w sobotę miała być Jej impreza urodzinowa....90 lat i zabrakło kilku dni... [emoji53]

16udskjopmtfyunf.png
Współczuje :( ja też w tej ciąży przeżyłam śmierć babci, wiem jakie to trudne . 3 maj się dzielnie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Dziewczyny wczoraj po pracy (dzień bardzo irytujący) rozbolał mnie brzuch tak po środku i do tego plecy do późnych godzin nocnych wzięłam nospe ale zamiast 2 tylko jedną tabletkę i nic nie pomogło któras tak miała
Dzisiaj jest trochę lepiej ale zastanawiam się czy nie pójść do szpitala
f2w3rjjgnb5ps9uz.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry