• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Yyyu kolezanka pojechala dzien po terminie na ktg..po badaniu lekarz ja na fotel i mowi ze ma 6 cm rozwarcia [emoji23] dali jej oxy i 20 min pozniej karmila mlodego..szok szok szok...

Niedawno inna sasiadka dojechala na szpital i miala 9cm i urodzila ledwo wwieziona na sale [emoji2]

Oby kazda co ma sn miec tak rodzila..

Marzę o takim szybkim i bezbolesnym porodzie [emoji3] gorąco na to liczę. Pierwsze dziecko urodziłam w niecałe 6 godzin a podobno drugi poród jest szybszy i łatwiejszy. Oby się sprawdziło [emoji13]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Yyyu kolezanka pojechala dzien po terminie na ktg..po badaniu lekarz ja na fotel i mowi ze ma 6 cm rozwarcia [emoji23] dali jej oxy i 20 min pozniej karmila mlodego..szok szok szok...

Niedawno inna sasiadka dojechala na szpital i miala 9cm i urodzila ledwo wwieziona na sale [emoji2]

Tu w szpitalu ostatnio był tzw. "Poród uliczny".. Ledwo dowieźli klientke na porodówke. 7 minut.
Teraz taka dziewczyna co leżała z nami na sali urodziła też w nocy szybciutko...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Jak mnie przyjmowali na oddział to jedna dziewczyna urodziła w windzie O.o
Ale jej wina bo zamiast wparowac jak każda na izbę przyjęć że rodzi to czekała ze skurczami w gigantycznej kolejce. Ja nawet tych ludzi nie zaszczycilam spojrzeniem, nawet nie pamiętam czy pukałam [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

A mi przez 4dni rozwarcie powiększyło się tylko o 2,5cm i mnie pokroili - oby drugi poród udał się sn i był w miarę sprawy hehe

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry