Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Daj znac jak zmierzysz !Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
Za dwie godziny kolerzanka podrzuci mi glukometr.
Denerwuje się o co chodzi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znac jak zmierzysz !Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
![]()
O kurcze. Daj znac po ponownym pomiarze. Oze idz jutro ponow badanie w szpitalnym lab. U nas robia 7 dni w tyg.Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
![]()
Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
![]()
W Polsce to rzadkość , ale miałam w przedszkolu 5 latkę, która mama przywoziła w wózku i co Najlepsze na 5 urodziny kupiła jej nowy ... Wózek [emoji23][emoji16] Z drugiej strony dziewczynka była tak przyzwyczajona , że jeśli nie miała ze sobą wózka to mama ciągle ją nosiła na rękach, bo dziewczynka wpadała w histerie. Na rękach do przedszkola z przedszkola, w autobusie itd. Kiedyś spotkałam ich na mieście i mama niosła dziewczynkę na rękach a jej nowy facet ciągnął wózek.nie wiem jak jest w Polsce , ale w Irlandii to jest plaga .Chodzi o wożenie dzieci w spacerówkach ale takich dzieci 4 lata + .Troszkę mnie to dziwi widzę taką mamę, pcha ten wózek obładowany siatami a w wózku siedzi takie dziecko , czasami dziecko idzie obok mamy a czasami siedzi jak król w wózku .
W Polsce rzadko widuje takie duże dzieci w wózkach. Ja moją przestałam wozić chyba jakoś jak miała 2,5 roku.
![]()
Oby to tylko pomyłka była!'Zadzwonili do mnie z przychodni, że albo był błąd w badaniu albo mialam hipoglikemie po 2h, wynik 32
![]()
No wlasnie nie, pytala mnie czy miałam jakieś zawroty głowy albo drgawki, ale ja czułam się dobrze jeszcze do h&m potem zaszlam staniki mierzyć.Kurczę a masz jakies dolegliwości?
Ciekawe co teraz, najlepiej jakbyś jutro zmierzyła glukometrem na czczo i zjadła śniadanie i potem po godzinie i dwóch pomiar - czyli taka krzywa bez obciążenia glukozą, a normalnym jedzeniem jak codzień
![]()