sunnyday
Fanka BB :)
Pogoda paskudna. A ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście. O której wizytujesz? Ja dopiero o 20Trzymam kciuki. Też dziś wizytuję. Pogoda taka brzydka, pada. Nie chce wychodzić się z domku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pogoda paskudna. A ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście. O której wizytujesz? Ja dopiero o 20Trzymam kciuki. Też dziś wizytuję. Pogoda taka brzydka, pada. Nie chce wychodzić się z domku.
Gna to chyba pomiędzy 35 a 36. Ja gna miałam na początku.A ja właśnie wróciłam z badań. Okazalo się ze ten moj roztrzepany gin nie dal mi skierowania na hbs [emoji21] na szczęście koszt żaden wiec zrobilam prywatnie, ale z tego wszystkiego zapomniałam o gbs[emoji34] Pytanko do mądrych mam kiedy najpóźniej robi sie gbsa i czy jest konieczny czy wystarczy hbs? Bo juz się zakrecilam [emoji12]
![]()
Tak na początku też miałam teraz powtarzamy komplet badań takich juz do szpitalaJa HIV miałam zaraz na początku już. A resztę mam za 2 tyg![]()
Tzn gbs pomiędzy 35-36. Ja np mam wizytę kwalifikujaca do szpitala w 36 i tam już trzeba mieć ze sobą tego gbsaGna to chyba pomiędzy 35 a 36. Ja gna miałam na początku.
Spóźnione sto lat !!!Mi pobierał lekarz w 33. i czekamy na wyniki
.
A mi wczoraj stuknęło 31 na karku i jakoś to nic nie zmienia w moim magicznym, pokręconym życiu [emoji16] No co najwyżej zadziała się fakt, że wpakowałam pierwsze rzeczy do szpitalnej torby [emoji14]
![]()
![]()