• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No i dupa zostałam znowu przyjęta na oddział wątroba szaleje ,[emoji26] a tak fajnie było w domku

f2w3qqmz0qjoloi2.png

Ojej, trzymam kciuki by to opanowali

74703e3kkwoaumma.png

No niestety etapy rozwoju kupek smakowych każdy ma inny. Ale jakos juz się nauczyłam to dzielić ( cos w stylu szwedzkiego stołu i każdy nakłada i miesza tak jak lubi) . W tygodniu gotuje bardziej pod dzieci, jak mi się chce to dla siebie dorzucam cos oddzielnie pikantniejszego lub z większa ilością ziół. A w weekend najcześciej są znajomi , wiec gotujemy pod siebie , a dzieci wybierają z tego co dla nich się nada (trzeba pamietać, żeby zawsze coś takiego się tam znalazło). A czasem mamy lenia i idziemy do knajpy lub zamawiamy do domu.

PS. Śniadania robi mąż, a kolację dzieci same. Tak więc nie jest tak źle ;)

Musi być u Was wesoło :) z taką gromadką :)
Wyobraziłam sobie Wasz obiad i to musi wyglądać bosko [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mlodamama mały pewnie tak już nie rośnie bo wód ubyło.
Bałam się tego samego co Ty i mam nadzieję że wyniki będą ok. Mocno trzymam kciuki.

Ciacho biedna Ty, cholestaza to straszne paskudztwo. Współczuję i trzymam kciuki aby sobie wątroba odpuścila.

Ciacho jesteś już blisko rozwiązania. Wierzę, że wytrwasz do bezpiecznego terminu. Już naprawdę niewiele zostało.

Musi być u Was wesoło :) z taką gromadką :)
Wyobraziłam sobie Wasz obiad i to musi wyglądać bosko [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musi być synchronizacja jak przy operacji serca ;) a potem już tylko bieżące tematy i ogłoszenia parafialne.
Ostatnio padłam przy jedzeniu jak dostałam pytanie : czy jak robię twardą kupę to przebije mi się błona dziewicza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry