Ooo gratulacje!!Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo gratulacje!!Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
![]()
Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
![]()
Nie nadążam za Wami, przepraszam![]()
Słuchajcie, pamietam, że o tym już pisałyście, ale to dość dawno... rwanie krocza?
Na koniec dnia mam wrażenie, że mam dzidzię między nogami [emoji85]A wizyta w piątek...
Współczuje cholestazy, czytałam o niej, podobno swędzenie okropneMam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

GratulacjeHej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
![]()
A jakie są normy w ciąży? W ciąży jest jakoś podniesiona chyba tak? ale nie wiem o ile..