Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja ciazowe odstawiłam jakoś w 15-17 hbd i bardzo dobrze bo tak to aż się boję jaki wielki by młody rósł jakby jeszcze Go suplementami wspomagac. Zacznę brać znów po porodzie
Wez[emoji53] rana rwala, puchla i goila sie 2xdluzej[emoji53] przy cc nos zapchany i myslalam, ze sie udusze lezac na plask na tym stole..dowalili mi antybiotyk po porodzie zaraz by corki nie zarazic i jakos dojsc do siebie..
Wez[emoji53] rana rwala, puchla i goila sie 2xdluzej[emoji53] przy cc nos zapchany i myslalam, ze sie udusze lezac na plask na tym stole..dowalili mi antybiotyk po porodzie zaraz by corki nie zarazic i jakos dojsc do siebie..
Nie bo po co..pila moje mleczko ze siara i sie nie zarazila..gdyby cos sie jej dzialo to wtedy by dawali..po co ladowac w taka kryszynke antybiotyk na zapas..dzieki temu do 4rz nie miala ani raz antybiotykow..jak juz miala raz pozniej to jakos sypaly sie kolejne