Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak samo mam ;-)Kurcze Was też tak kłuje tam gdzieś w dole? Jak zaczyna się mała wiercić to czasem tak mnie tam zaryje jakby ktoś widelcem dźgał.
![]()
Moje dziecko czymś wbija się w żebro a czymś w szyjke jak chodzę też co chwilę mnie tam rwie. Czy to napieranie i ten ból sprzyja chociaż rozwieraniu?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaraz sie ogarniam i jade na paznokcie, pozniej na chwile do pracy - taaa wczoraj tez bylam na chwile i do 16 siedzialam bo sie zajelam![]()
![]()
![]()
Tak więc do szpitala pojechałam bo krwawialam dość mocno z pecherza . Oni byli pewni że to z macicy pewnie ale po badaniach okazało się że macica czysta i zamknięta i to pecherz . Byli w szoku bo infekcji zero , mocz czysciutki i nic nie boli . Kazali zostać na obserwacji aby na drugi dzień z rana na usg pecherza iść. No i o 23 jak się polozylam w pizamce to odeszły mi wody . Mój mąż pierwsze co powiedział to "ale jaja, ile wody" [emoji23] a ja nogi jak z galarety. O 24 dostałam skurcze a już po godzinie 5 cm rozwarcie. Przed 6 mały bym z nami . Bóle były straszne.... miałam gaz, morfine, w bólu wymiotowalam , i już chciałam się poddać i epidural brać ale było za późno. Jeszcze z godzinkę się męczylam bo nie mogłam wypchnac małego. Ale jak usłyszałam że przyjdzie lekarz z tymi szczypcami to poszło. Położna trochę naciela mnie. Po samym porodzie już ból był ok :-) łożyska nie czułam i jak szyla też nie . Wszyscy są w szoku że pierwszy bobas i zajęło mi niecałe 6 h :-)
![]()
U mnie i rwanie i szyjka twarda i długa. Na ktg zupełne zero skurczytak płaskiej linni nigdy nie miałam ani w pierwszej ani w tej .
![]()

U mnie i rwanie i szyjka twarda i długa. Na ktg zupełne zero skurczytak płaskiej linni nigdy nie miałam ani w pierwszej ani w tej .
![]()
u mnie to samo ;-)