promyczek_81
Fanka BB :)
Ja do chwili kiedy nie odzyskam auta to nie planuję nicAaaa no i 7 lutego zaczynamy szkołę rodzeniaJuż jestem zapisana , tematykę zajęć znam i nawet szczerze mówiąc nie mogę się doczekać
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja do chwili kiedy nie odzyskam auta to nie planuję nicAaaa no i 7 lutego zaczynamy szkołę rodzeniaJuż jestem zapisana , tematykę zajęć znam i nawet szczerze mówiąc nie mogę się doczekać
![]()
Doświadczenie doświadczeniem, ale wiadomości warto odświeżyć no i od tego czasu zalecenia się już mocno pozmieniały.. [emoji6]No ja nie mam ciśnienia na szkołę rodzenia bo mam 14 lat młodszego brata i mam doświadczenie jeśli chodzi o opiek e nad dziećmi, Do tego mój B ma 5letnią córkę![]()
no tak ale z tego co patrzłam to od 26-28tc często mona ruszać więc mam jeszcze 2 miesiące. Jak będę miała auto do dyspozycji to będę chodzićDoświadczenie doświadczeniem, ale wiadomości warto odświeżyć no i od tego czasu zalecenia się już mocno pozmieniały.. [emoji6]
U nas do szkoły chodzi się najwcześniej jakoś od 20 tc. Najpierw 1x w tyg a od 30 któregoś 2x w tygodniu.no tak ale z tego co patrzłam to od 26-28tc często mona ruszać więc mam jeszcze 2 miesiące. Jak będę miała auto do dyspozycji to będę chodzićBoję się tyko straszenia i dziwnych opowieści bo czesto ciężarne takie wizje roztaczają
No mi zakrywało całkowicie ujście a teraz tylko do niego dochodzi. Zmiana taka nastąpiła w 3 tygodnie.Ja nie mam totalnie zachcianek. W ciąży z synkiem też nie miałam.
Co do szkoły rodzenia to ja bardzo polecam. Ja byłam bardzo zadowolona. Co prawda nie ćwiczyłam bo bardzo źle się czułam a były mega upały ale wykłady były super.
@promyczek_81 ja właśnie mam nisko bo przy ujściu łożysko ale lekarz mówił, że jeszcze się podniesie. Mam taką nadzieję![]()
Też będę chodzić sama, mój za granicą więc chcąc nie chcąc.... Ja bardzo chce bo jestem przerażona przyjściem na świat dziecka, ja się boję dzieci, nie wiem jak się z nimi obchodzić. Liczę ,że szkoła rodzenia mi to ułatwi , chociaż troszkę![]()