AgaRS90
Fanka BB :)
Pieknie [emoji173]Ja już po polowkowym. Maluszek zdrowiutki. Pięknie rośnie. Obecnie ma 504 g. Moje usg trwało 50 min. Lobuziak nie chciał się obrócić i twarzy pokazać ale wreszcie się udało. Mam piękne zdjęcie i płytę :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pieknie [emoji173]Ja już po polowkowym. Maluszek zdrowiutki. Pięknie rośnie. Obecnie ma 504 g. Moje usg trwało 50 min. Lobuziak nie chciał się obrócić i twarzy pokazać ale wreszcie się udało. Mam piękne zdjęcie i płytę :-)
To super! Duży chłopak [emoji173]Dziewczyny ja już po połówkowych. Wszystko dobrze, Jaś ładnie rośnie, jest nawet o tydz. większy niż termin z om. Waży 440g![]()
Hahahaha [emoji23]No jakby to były polskie warzywa to nie musiałabym aż tyle nawrzucać [emoji16] tak czy inaczej, jak rosół to na bogato, wyszedł pyszny, bardzo esencjonalny, nie lubię wody (cwaniakuję, bo to już DRUGI w moim zyciu rosół który smakuje jak rosół[emoji23])
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super jest druga. Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest. Ale to się z tyłu wózka pod rączką przyczepia?
Bo tak się zastanawiam czy to nie jest za długie? Czy będzie wygodne czy nie będę musiała się wyciągać i wpół zgięta iść? Ciekawe dlaczego od 2 roku życia.
Miałaś coś takiego albo widziałaś?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom