Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W Internecie gdzieś tam czytałam, że jest ok, ale już nie pamiętam gdzie. Cena jest na pewno niższa niż innych bezdotykowych w Internecie. Wykonałam próby na 3 osobach, na czole i w uchu i wydaje się ok, ja w ciąży, więc temperatura najwyższaTez poprosilam mame zeby mi kupila ten termometr z lidla. Nie wiem tylko czy jest dobry, bo moja kolezanka dzis mowila mi ze wcale dobrze temperatury nie pokazują. A wy macie jakies opinie na jego temat?
Na początku oczywiście nie będę używać pościeli, ale chcę sobie kupić żeby później był już spokój.ale teraz chyba wszystkie nie-puchowe kołdry i poduszki są wypełnione różnego rodzaju włóknami/ kulkami poliestrowymi. ja przynajmniej z innymi się nie spotkałam... ważne, żeby można było prać w 95 stopniach. ja zawsze kupowałam dla dzieci 135x100, ale ja mam większe łóżeczko (70x140)Czy któraś z Was ma już zakupioną pościel do łóżeczka w sensie kołderka+poduszka? Zastanawiam się w jakich wymiarach kupić czy 120x90 czy 135x100? Widziałam że są w Lidlu, ale @Wiera pisała że wypełnienie poliester, więc nie ma nawet co jechać.... I tak się zastanawiam co kupić? Na allegro jest tego masa, ale niektóre poduszki na wstępie odpadają, bo są mega grube,a tutaj chodzi o to, żeby dziecko nie miało wysoko pod główką no i to wypełnienie- watolina albo inne dziadostwo ....Na początku oczywiście nie będę używać pościeli, ale chcę sobie kupić żeby później był już spokój.