Grabcia123
Fanka BB :)
No coz..bratowa nie urodzila...po calym dniu oksy rozwarcie na 1cm...zobaczymy co dalej zrobia...
Z wyprawki brakuje nam kosmetyków i mojej torby do szpitala ale to koncem maja sie zajme...co do rozstępów poki co brak...co do wagi...zmienilam całkowicie odzywianie..wode na soki..ziemniaki z sosem i surowkami...wiecie ze nie moge się przekonac do takiego jedzenia...nigdy nie vylam na dietach ale uwielbiam np ryz z warzywami czy z owocami...ale coz kilka tyg wytrzymam żeby tylko przytyc...wizyta dopiero 22 maja..mamy tylko mocz zrobic..
I bardzo zaczelam sie zastanawiac czy dobrze robie decydujac sie na sn..
Bo bardzo chce zeby sie udalo ale czuje ze akurat mi to się nie uda ;(
Z wyprawki brakuje nam kosmetyków i mojej torby do szpitala ale to koncem maja sie zajme...co do rozstępów poki co brak...co do wagi...zmienilam całkowicie odzywianie..wode na soki..ziemniaki z sosem i surowkami...wiecie ze nie moge się przekonac do takiego jedzenia...nigdy nie vylam na dietach ale uwielbiam np ryz z warzywami czy z owocami...ale coz kilka tyg wytrzymam żeby tylko przytyc...wizyta dopiero 22 maja..mamy tylko mocz zrobic..
I bardzo zaczelam sie zastanawiac czy dobrze robie decydujac sie na sn..
Bo bardzo chce zeby sie udalo ale czuje ze akurat mi to się nie uda ;(
Powiem wam, że ja nigdy nawet małego dzieciątka na rękach nie trzymałam, bo zawsze się bałam tego, że zrobię mu jakąś krzywdę
Ale teraz tak się zawzięłam, że będę wszystko robić: kąpać, przebierać, nosić, lulać... I dam z siebie kurcze 101%