Vivienne 1
Fanka BB :)
Ooo to fajnie czekamy na wieściHejka [emoji3] a ja zaczynam dzień od żelek [emoji6] szykuje się na 10 na wizytę. Starszy dzisiaj ma przedstawienia w przedszkolu, więc dzisiaj miły dzień przede mną [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to fajnie czekamy na wieściHejka [emoji3] a ja zaczynam dzień od żelek [emoji6] szykuje się na 10 na wizytę. Starszy dzisiaj ma przedstawienia w przedszkolu, więc dzisiaj miły dzień przede mną [emoji3]
Zgadzam się. A czasem lepiej nie wiedzieć.Ja też się nie wybieram na prenatalne...chybaże ginekolog będzie uważał że powinnam...myślę, że jest to wybór każdej z nas...i dziewczyny naprawde nie kazdego stać na te badania.
Ja sie nie wybieram, bo moim zdaniem to dodatkowy nie potrzebny stres...jeśli dziecko będzie chore to trudno...badania tego nie zmienią...a stres ktory bede odczuwala po uslyszeniu takiej diagnozy na pewno nie pomoże...poza tym jestem osobą wierzącą i uważam, że wszystko w rękach Boga...
Ze spokojem, ja dopiero 11+4 teraz nam sie dłuży ale później zacznie lecieć....dopiero zwalnia przed porodem jak się oczekuje tego sądnego dnia [emoji16][emoji6]Zostane, ale jak czytam posty niektórych dziewczyn to zazdroszcze, że są już tak daleko![]()
Trzymam kciuki i czekam na wiadomościJa dziś wizytuje. Pierwszy raz powinnam zobaczyć dzidzie i serduszko....nie moge się już doczekać. I wydaje mi się że bede miała termin na lipiec jednak...o 10 bede wszystko wiedzialaale mam stresa....dziewczyny trzymajcie kciuki...
Mi też tak aplikacja liczySkończyłaś 11 tygodni, zaczynasz 1 dzień 12, to jest logika moja i apki Preglife [emoji1] ..która mi pasuje bo jakoś tak zbliża mnie coraz bardziej do porodu [emoji39][emoji39][emoji39]

Ja w 1 ciazy tak wlasnie mialam. Chociaz na szczescie nie czekalam na porod z niecierpliwoscia bo urodzilam dwa tyg przed zupelnie z zaskoczeniaZe spokojem, ja dopiero 11+4 teraz nam sie dłuży ale później zacznie lecieć....dopiero zwalnia przed porodem jak się oczekuje tego sądnego dnia [emoji16][emoji6]
U mnie dwa i pół do prenatalnych.....mam cichą nadzieję że się dowiem kto.tam mieszka. W niedzielę mamy powiedzieć córce teściowej i szwagierce bo jeszcze nikt nic nie wie.... ciekawe jak zareagują? W szczególności LiwiaA ja dopiero 10+5. Ale to i tak dużo, jak sobie przypomnę przed chwilą było 4+2 [emoji16] ja już resztkami sił wyczekuje moich prenatalnych. Wytrzymałam 3 tygodnie bez wizyty, został jeszcze tylko tydzień albo aż [emoji16]