Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W gynocentrum w Katowicach a skierowanie dostałam od swojego gin gdzie chodzę prywatnieA gdzie robiłaś?
Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi![]()
W gynocentrum w Katowicach a skierowanie dostałam od swojego gin gdzie chodzę prywatnie
Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi [emoji6]
Ja tez miałam na skierowaniu poronienie wpisane i nie płaciłamWystarczy mieć wpisane poronienie na skierowaniu ?
Ja farbowałam 2 tyg temu i paznokcie hybrydy tez normalnie robię .Dziewczyny a jak u was z rozjasnianiem i farbowaniem włosów? Jestem w 13 t. C. I planuje w końcu wybrać się do fryzjera bo nie mogę patrzyć na odrosty. Zastanawiam się czy jest to już bezpieczny czas na takie zabiegi![]()
Ja normalnie robiłam zarówno w tej , jak i 2 wcześniejszychJa farbowałam 2 tyg temu i paznokcie hybrydy tez normalnie robię .
ja nadal nieDostałam wiadomość że jesteście wszystkie dodane [emoji6] oto link