Mała.czarna
Fanka BB :)
Narazie nie ale mam znajoma na telefon e razie recepty czy cosBiedna Tyzdaje mi się czy jesteś 3 juz osoba z problemem z ósemka? To pewnie moje dwie tez sie odezwa
umówiłaś się juz do dentysty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narazie nie ale mam znajoma na telefon e razie recepty czy cosBiedna Tyzdaje mi się czy jesteś 3 juz osoba z problemem z ósemka? To pewnie moje dwie tez sie odezwa
umówiłaś się juz do dentysty?
GratulujeCześc dziewczyny, wpadłam się przywitać, bo zrobiłam test (co prawda jeszcze przed terminem @@) i jest bladzioch. Więc jak tylko potwierdzę to zagoszcze z Wami na dłużej będąc wtedy już drugą mamą czerwcową
Póki co jeśli pozwolicie to będę Was podczytywać
Pamietaj ze jak progesteron jest suplementowany to nie pokazuje sie w badaniuA ja zbadałam drugi raz progesteron, bo w poprzedniej ciazy mialam bardzo malenki. W tej pierwszy pomiar to 52 a teraz juz 30 z kawałkiem.. biore co prawda duphaston, beta juz dzisiaj prawie 6000, a ten durny progesteron w dół.
Oby Ci nie dokuczałyNarazie nie ale mam znajoma na telefon e razie recepty czy cosdam sie sytuacji rozwinac bo moze to jakis skok i za 2-3 dni przejdzie i bede miala chwile spokoju
![]()
Wiem wiem, pamiętam, ale po doświadczeniach z poprzedniej ciąży jest ciężko o takich rzeczach nie myslec i sie nie nakręcać. To bolesne doświadczenie jiz ze mną zostanie na zawsze.Pamietaj ze jak progesteron jest suplementowany to nie pokazuje sie w badaniu![]()
Łącze sie w bólu dziewczyny bo mialam tez przeboje z zębamimoja osemka dzis sie w koncu uspokoila troche, bo dala tak popalic, ze szok, wspolczuje ...
jeżeli beta dalej przyrastała prawidłowo ok.100% co 48h to powinna już mieć ok 2000, czyli łudze się że pecherzyk już bedzie widać. Do tego mam krótkie 24 dniowe cykle więc owulacje mogłam mieć kilka dni wcześniej niż Ty wiec i ciąza bedzie moze starsza niz wynika z obliczenU mnie w 4t4d nie było jeszcze nic widać![]()
Od piątku próbuje dodzwonić się do ginekologa by umówić wizyte ale bez skutku
Jak tam wizyta?O ja, ja tez mam takie żyłki w dole brzuchaNa piersiach już od tygodnia
jeżeli beta dalej przyrastała prawidłowo ok.100% co 48h to powinna już mieć ok 2000, czyli łudze się że pecherzyk już bedzie widać. Do tego mam krótkie 24 dniowe cykle więc owulacje mogłam mieć kilka dni wcześniej niż Ty wiec i ciąza bedzie moze starsza niz wynika z obliczenjutro sie okaze [emoji3]