OlaFasola89
Fanka BB :)
Mi też zniknęły objawy na 2 dni, a potem wróciły, kropka rośnie zdrowo. Będzie wszystko dobrzeJestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też zniknęły objawy na 2 dni, a potem wróciły, kropka rośnie zdrowo. Będzie wszystko dobrzeJestem przerażona dziś...piersi przestały boleć i ustąpiły mi mdłości... ostatnio oznaczało to jedno...
Ja tez się dobrze czuję. Mdłosci brak. Wczoraj było trochę gorsze samopoczucie ale dziś jest ok. Wizyta dopiero we wtorek. Piersi mocno bola, gorąco mi a cale zycie jestem zmarzluch. tez juz nie wiem co o tym myslec. Na nic jednak nie mam wpływu więc chyba tylko dobre nastawienie nam pomożeHej Dziewczyny. Ja też się martwię że za dobrze się czuję nadal. Tylko piersi mnie bolą i nic poza tym. Co chwila macam je jak wariatka sprawdzając czy nadal bolą [emoji2356]
Wizyta za tydzień w sobotę.
No bolalo jak cholera :/ dobrze że trzeva nosic maski i że umiem to zakryć makijażem bo by jeszcze ktos pomyślał że chlop mnie bije :/
No masakrycznie z całej siły. No cale szczescie ze nos mam caly no i szczescie ze nie w brzuchAz tak przywaliłaś? Ałć, musisz uważać na siebie! [emoji2356][emoji16]
No masakrycznie z całej siły. No cale szczescie ze nos mam caly no i szczescie ze nie w brzuch [emoji33]
Ja bardzo lubię maseczki bo rzadko się teraz maluje i nie widać że wyglądam jak zombieFaktycznie jednak te maski obowiązkowe teraz się przydają[emoji23]