Ariszka
Fanka BB :)
Super!! Świetny przyrostDziewczyny, odebrałam właśnie wyniki dzisiejszej bety i strasznie jestem zadowolona - środa 646, dziś 1662❤ trochę spokojniej czekam na wizytę, przyrost 157%, w ostatniej ciąży miałam trochę ponad 80![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!! Świetny przyrostDziewczyny, odebrałam właśnie wyniki dzisiejszej bety i strasznie jestem zadowolona - środa 646, dziś 1662❤ trochę spokojniej czekam na wizytę, przyrost 157%, w ostatniej ciąży miałam trochę ponad 80![]()
czy ktoś ze mną nie spi?![]()
Ja dzis mam pierwsze takie konkretne bo wczesniej tylko mnie trochę muliło, bardzo delikatnie to czułam. W sumie sie nawet cieszeJa! Dzisiaj już przed 4 zaczęły się moje poranne mdłości![]()
Cycki to tez juz dramat, aż pod pachy ten bol siega.Ja dzis mam pierwsze takie konkretne bo wczesniej tylko mnie trochę muliło, bardzo delikatnie to czułam. W sumie sie nawet ciesze![]()
Cycki to tez juz dramat, aż pod pachy ten bol siega.
Cycki to tez juz dramat, aż pod pachy ten bol siega.
Nie ma innej możliwości! Jak już wcześniej tu napisala chyba Vingag - mam zamiar urodzić to dzieckoOj takja już jestem okropnie zmęczona a to dopiero początek....ale jestem w stanie wszystko znieść, żeby tylko było dobrze
![]()
Mi w pierwszej ciazy bylo niedobrze ale krotko, moze to był zly znak, chociaz akurat wczoraj czytalam ze to nie ma znaczenia. Ale jakoś z tymi miłościami sie czuje bezpieczniej.W pierwszej ciąży było mi tak niedobrze że aż mi gardło drętwiało- ani razu nie zwymiotowałam. Teraz robi się tak samo![]()
Nie ma innej możliwości! Jak już wcześniej tu napisala chyba Vingag - mam zamiar urodzić to dziecko![]()