• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Hejka. mam jedno pytanie. Dzisiaj mam 4t4d ciąży. piersi mnie bolały podczas owulacji, później przestały. Następnie w ciągu 3dniu w których miałam dostać okres. I dzisiaj się budzę i nic nie bolą. To nie zły znak?

Ja też mam mięśniaka, tez sie czulam niekomfortowo informując o ciąży gdy poprzednia tak szybko się zakończyła i nie wiem jak będzie teraz. No ale postanowiłam ze praca jest dla mnie tak stresujaca ze moge sobie tylko pogorszyć. Pogadaj z managerem, wierze ze bedzie dobrze😊
Ja też poszłam na L4 w 3t6d. Ostatnia ciążę straciłam w majówkę. Więc też bardzo się boję jak teraz będzie.... Ale nie mam skrupułów, jakby coś się stało to sama bym z tym została a w pracy nikt Ci nie podziękuję. Miałam stres odchodząc z dnia na dzień na L4 , jestem kosmetyczka, klientki pozapisywane ale trudno muszą sobie poradzić beze mnie i radzą sobie. Dziewczyny podzieliły się moimi klientami i nawet nie tęsknią za mną 😅
PS. Ja coraz bardziej czuje się ciążowo, wczoraj mdłości mocne i samopoczucie słabe, zawroty głowy, miałam problem ugotować zupę pomidorowa bo śmierdziała (moja ulubiona)... Nie wyobrażam sobie teraz być w pracy i się męczyć....
A z. Objawów cieszę się bardzo. U mnie póki są objawy to jest dobrze. Ostatnio w 8tc poczułam się lepiej i w 10tc zaczęłam krwawić, na USG ciąża obumarła w 8tc. Ja w. Ciąży czuje się lepiej dopiero koło 12tc🙂

Ja też poszłam na L4 w 3t6d. Ostatnia ciążę straciłam w majówkę. Więc też bardzo się boję jak teraz będzie.... Ale nie mam skrupułów, jakby coś się stało to sama bym z tym została a w pracy nikt Ci nie podziękuję. Miałam stres odchodząc z dnia na dzień na L4 , jestem kosmetyczka, klientki pozapisywane ale trudno muszą sobie poradzić beze mnie i radzą sobie. Dziewczyny podzieliły się moimi klientami i nawet nie tęsknią za mną 😅
PS. Ja coraz bardziej czuje się ciążowo, wczoraj mdłości mocne i samopoczucie słabe, zawroty głowy, miałam problem ugotować zupę pomidorowa bo śmierdziała (moja ulubiona)... Nie wyobrażam sobie teraz być w pracy i się męczyć....
A z. Objawów cieszę się bardzo. U mnie póki są objawy to jest dobrze. Ostatnio w 8tc poczułam się lepiej i w 10tc zaczęłam krwawić, na USG ciąża obumarła w 8tc. Ja w. Ciąży czuje się lepiej dopiero koło 12tc🙂
Wlasnie dobrze mowisz. Ja tez sie ciesze z objawow. Ponoc to dobry znak. Ja wczoraj doatalam takich rewolucji zoladkowych i biegunki ze nie moglam wyjsc z toalety :( ale ponoc to normalne.
A z praca dobrze zrobilas. Po co sie meczyc! I jeszcze jakas kobieta Cie zdenerwuje a po co :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry