Mi, przy synku robili tak, i, tak, dopochwowo koniecznie chocby przez to, ze mierzył długość szyjki macicy.A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi, przy synku robili tak, i, tak, dopochwowo koniecznie chocby przez to, ze mierzył długość szyjki macicy.A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam![]()
Ja w 12 TC. Wcześniej nie sprawdzałam. Szukaj bardzo nisko, nad kością łonową.W którym tyg udało wam się wychwycić serduszko detektorem?
ok super dzięki . Jesteś w podobnym czasie co ja wiec tutaj wezmę przykład. Do wizyty przeżyje a jednak na prenatalny jest ze od 13 tygodnia mogęJa też biorę dupka I narazie mam brać , a wizytę mam dopiero 14.12 , dziś zaczelam 11+ . Jeśli chodzi o tabletki to ja biorę femibion i dokończę 1 - mam ich jakoś 10 tabletek i zacznę 2 ale już dodałam dodatkowo dha .
U mnie przez powłoki brzuszne słabo bylo widać dziecko, ale to podobno przez to ze mam macice o strukturze adenomyozy (chyba chodzi o to ze jest miesniakowata). Wiec miałam najpierw przez brzuch , pozniej dopochwowo, a pozniej znowu przez brzuch i dopiero wtedy udalo mu sie zebrac wszystkie parametry. Lekarz pukał mi ręką w ten brzuch zeby maluch sie odwrocil [emoji28] normalnie przemoc [emoji28]A czym się różni USG genetyczne dopochwowe a przez brzuch? Ja też mam niedługo prenatalne i się zastanawiam [emoji28]
Ja mam tylo zgięcie macicy, i wiem ze to też wpływa na gorszy obraz USG.. I temu się zastanawiam czy uda się im zmierzyć wszystko dobrze.. Ale może faktycznie zrobi tak i tak usgU mnie przez powłoki brzuszne słabo bylo widać dziecko, ale to podobno przez to ze mam macice o strukturze adenomyozy (chyba chodzi o to ze jest miesniakowata). Wiec miałam najpierw przez brzuch , pozniej dopochwowo, a pozniej znowu przez brzuch i dopiero wtedy udalo mu sie zebrac wszystkie parametry. Lekarz pukał mi ręką w ten brzuch zeby maluch sie odwrocil [emoji28] normalnie przemoc [emoji28]
Pokaż fotęDziewczyny my już po prenatalnych. Maluch ma 65mm jednak. Wszystko jest ok. Usg było przez brzuch [emoji3]