jul252
Fanka BB :)
Nie biorę nic dodatkowo... W sumie czytałam gdzieś w necie że nie ma potrzeby dodatkowo brania kwasu foliowego przy prenatal duo. Dopytam mojej pani doktor na wizycie.A bez kwasu czy dodatkowo bierzesz kwas foliowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie biorę nic dodatkowo... W sumie czytałam gdzieś w necie że nie ma potrzeby dodatkowo brania kwasu foliowego przy prenatal duo. Dopytam mojej pani doktor na wizycie.A bez kwasu czy dodatkowo bierzesz kwas foliowy?
na opakowaniu pisze ze od 13 ale to chyba znaczy ze od 12+1 hmmDziewczyny, a wiecie jak to jest z tymi tabletkami prenatal uno? Powinno się je brać do 12 tc, a później duo? Wizytę mam dopiero 15.12 i nie wiem co z tym tematem zrobić. Na poprzedniej wizycie nie dopytałam, bo nie wiedziałam, że są jeszcze te duo. Dopiero dzisiaj to wyczytałam
Wlasnie moja kolezanka bierze dosłownie od 13 (czyli 14). Nie lubie tego przeliczania przez ginna opakowaniu pisze ze od 13 ale to chyba znaczy ze od 12+1 hmm
ale właśnie jak liczysz te tygodnie ?Duo od 13 tc. I ja bede brala![]()
no właśnie o to mi chodzi ze już głupia jestem. Zjem te co mam do doktora mam idealnie 13 niech mi powie co i jakWlasnie moja kolezanka bierze dosłownie od 13 (czyli 14). Nie lubie tego przeliczania przez gin![]()
o 16:30no to czekamy (nie)cierpliwieo której masz? Ja 13.30 więc może nie zdążę się zestresować na maksa