Avenna
Fanka BB :)
w sumie ja jestem niby na samym końcu… poprzednie bobo się spieszyło aż 3 tyg przed terminem to i teraz nie sądzę, że będzie inaczej ale kto wieWiecie, że już pojawił się wątek lipcowe mamy. Już nie jesteśmy najmłodsze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie ja jestem niby na samym końcu… poprzednie bobo się spieszyło aż 3 tyg przed terminem to i teraz nie sądzę, że będzie inaczej ale kto wieWiecie, że już pojawił się wątek lipcowe mamy. Już nie jesteśmy najmłodsze![]()
ja też nie przepadam za polskim, jednak ten mnie tak wciągnął że zarwalam noc oglądając kilka odcinków pod rządNo już dużo osób mi polecało, a ja zaczynam nie mogę skończyć, albo zasypiam… nie przepadam za Pl serialami, ale może w końcu się ogarnę i obejrzę.
według owulacji mam termin na 25 czerwca, ale po USG okaże się ile ma fasolkaw sumie ja jestem niby na samym końcu… poprzednie bobo się spieszyło aż 3 tyg przed terminem to i teraz nie sądzę, że będzie inaczej ale kto wie![]()
mi wg apki wychodzi 2 czy 3 czerwiec ale pewnie i tak bede majowa, 2 córki przed terminem, zresztą teraz idę od razu na stół...Hej Dziewczyny, wpadam tu dzisiaj tylko na chwilę, bo na testach wyraźne cienie, ale mam nadzieję, że po dzisiejszej becie zostanę na dłużejtermin teoretycznie na początek lipca, ale pierwsze dziecko urodziłam półtora tygodnia przed terminem, więc podejrzewam, że jeśli wszystko będzie ok i w ogóle się uda (nadal to do mnie nie dociera) to czerwiec będzie naszym miesiącem!
O córkę ze stycznia tego roku staraliśmy się ponad półtora roku. Tym razem udało się za pierwszym razem
![]()
o tyle dobrzeRano dalej mdłości, ale nie wymiotowalam![]()
beta później zwalnia z przyrostem ale nie wiem na jakim etapieWitam. Może któraś miała podobna sytuację. Ostatnia miesiączkę miałam 10.09.2022, stosowalam lek Cyclo-progynova po problemach z miesiaczkowaniem po cc w marcu 2021. Test zrobiłam 17.10 wyszedł pozytywny, tego samego dnia wykonano mi USG na którym została potwierdzona ciaza, widoczny pęcherzyk. 22.10 powtórzono USG dalej widoczny tylko pęcherzyk, w tym dni też wykonałam badanie beta hcg - wynik 8326,83 mlu/ml, beta powtórzona dziś czyli po 48h. Wynik 12768.48 wg kalkulatorów wzrostu poziomu beta hcg nizszy niż norma. Czy w tym tyg ciąży (wg kalendarza 6 tydzień skończony) jest sens powtarzać jeszcze raz betę? Proszę o pomoc ponieważ Nie mam możliwości w tym momencie konsultacji że swoim lekarzem. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że dzieje się coś niepokojącego z ciąża?