Mb_
Fanka BB :)
super. Ja na następnej wizycie już tez zobaczę coś więcej nóż tylko „kropkę”hej hejJestem! Serduszko pięknie bije, termin z om 31.05 z USG 05.06 i tego drugiego się trzymamy. Trzymam kciuki za całą reszte
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super. Ja na następnej wizycie już tez zobaczę coś więcej nóż tylko „kropkę”hej hejJestem! Serduszko pięknie bije, termin z om 31.05 z USG 05.06 i tego drugiego się trzymamy. Trzymam kciuki za całą reszte
![]()
Nasze maleństwa są praktycznie identyczne jeśli chodzi o wielkośćhej hejJestem! Serduszko pięknie bije, termin z om 31.05 z USG 05.06 i tego drugiego się trzymamy. Trzymam kciuki za całą reszte
![]()
mam glukozę 97, norma do 105. W czwartek idę na pierwsze USG i pewnie po tym będę musiała zrobić test obciążenia glukozą...Ja podobnie, wysoko glukoza, obawiam się cukrzycy, bo miałam q poprzedniej ciąży.
Ja 100mam glukozę 97, norma do 105. W czwartek idę na pierwsze USG i pewnie po tym będę musiała zrobić test obciążenia glukozą...
W ciąży norma jest do 92mam glukozę 97, norma do 105. W czwartek idę na pierwsze USG i pewnie po tym będę musiała zrobić test obciążenia glukozą...
tak wiem, ja mam hiperinsulinizm i brałam przed ciążą metforminę, ale lekarze kazali mi odstawić od razu więc ten wynik mnie nie dziwi. Pewnie w czwartek dostanę skierowanie na test obciążenia glukozą. I pewnie wjedzie insulinaW ciąży norma jest do 92
pod koniec listopada dopiero mam iśćNasze maleństwa są praktycznie identyczne jeśli chodzi o wielkośćkiedy masz kolejną wizytę?
Tak, przez cały dzień czułam dużą ulgę. No i mogłam się wyspać, bo nie męczyły mnie wymiotyI jak pomogła ta Xonvea?
Dziewczyny ja już poWszystko prawidłowo, widziałam serduszko
Wg OM 7+3, według dzisiejszego USG ciąża młodsza 6+3, termin porodu 17.06.
Dostałam skierowania na badania, kolejna wizyta 29.11. i wtedy będę miała założoną kartę ciąży
![]()
Tak, przez cały dzień czułam dużą ulgę. No i mogłam się wyspać, bo nie męczyły mnie wymioty