ewm
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży![]()
bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży![]()
dzisiaj 12+0, według apki powinnam mieć zacząć w niedzielę 12+0, ale położne i lekarz powiedzieli, że dzisiaj 12+0.Czwarty miesiąc ciąży w mojej apce ma początek w 12+1. A drugi trymestr tydzień później.
Czyli Ty dziś jesteś 11+1?
też tak myślęTak, za tydzień masz 2 trymestr według mnie![]()
A to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestrdzisiaj 12+0, według apki powinnam mieć zacząć w niedzielę 12+0, ale położne i lekarz powiedzieli, że dzisiaj 12+0.
Jaki piękny maly człowiekHejka. Ja już po. Podobno chłopak![]()
Zakryj sobie dane bo dalej jesteśmy na publicznymHejka. Ja już po. Podobno chłopak![]()
może te obajwy trochę ustapia, nie mecza mnie jakoś wybitnie, ale czekam na przypływ energiiA to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestr
A ja właśnie sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań i mam glukozę 100, więc muszę zrobić krzywąI delikatnie obniżony hematokryt.
Jakie ładne zdjęcie już wyszłoHejka. Ja już po. Podobno chłopak![]()