reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Jesli moge, to przycupne i tu, bo u mnie zaskoczenie - ciaza z usg 2 tygodnie mlodsza, termin wychodzi na 30.05 a starszego syna urodzilam 4 dni po terminie 🙈

Jesli moge, to przycupne i tu, bo u mnie zaskoczenie - ciaza z usg 2 tygodnie mlodsza, termin wychodzi na 30.05 a starszego syna urodzilam 4 dni po terminie 🙈
A śmiało! Ja liczę na to, że w ok. 4.06. Urodzę, bo starszaka mam z 10.06. I nie chcialabym jego urodzin spedzic w szpitalu 😂😅

A śmiało! Ja liczę na to, że w ok. 4.06. Urodzę, bo starszaka mam z 10.06. I nie chcialabym jego urodzin spedzic w szpitalu 😂😅
O jaa, planowalas na ten sam miesiac czy samo wyszlo? U mnie teraz szwagierka ma taka sama sytuacje, termin na poczatek marca, a starszaka z 21 🙈
Mnie sie ten czerwiec podoba, bo wtedy mielibysmy urodziny co 2 miesiace - synek w lutym, maz w kwietniu, bobo w czerwcu i ja w sierpniu 😂

O jaa, planowalas na ten sam miesiac czy samo wyszlo? U mnie teraz szwagierka ma taka sama sytuacje, termin na poczatek marca, a starszaka z 21 🙈
Mnie sie ten czerwiec podoba, bo wtedy mielibysmy urodziny co 2 miesiace - synek w lutym, maz w kwietniu, bobo w czerwcu i ja w sierpniu 😂
haha ale fajnie. Nieee, nieee planowałam. Wpadka tym razem. Znaczy; chcieliśmy 3 bobo, ale dopiero starać się mieliśmy po nowym roku 😅 i się śmiałam że 3 bliźniaka nie chciałabym w życiu, a tu chyba jednak czeka mnie to. 😂

haha ale fajnie. Nieee, nieee planowałam. Wpadka tym razem. Znaczy; chcieliśmy 3 bobo, ale dopiero starać się mieliśmy po nowym roku 😅 i się śmiałam że 3 bliźniaka nie chciałabym w życiu, a tu chyba jednak czeka mnie to. 😂
To u nas podobnie, ja zartowalam, ze jak teraz nie wyjdzie to dopiero w przyszlym roku, wiec chyba tak mialo byc ☺️
Jedyne co to te przesuniecie mnie martwi, ale licze, ze wszystko bedzie ok.
To w jakim wieku masz dzieciaki? Moj syn dwa latka skonczy w lutym.

To u nas podobnie, ja zartowalam, ze jak teraz nie wyjdzie to dopiero w przyszlym roku, wiec chyba tak mialo byc ☺️
Synek '22, córa '23 właśnie 1.10 będzie miała roczek. 😍 ten czas tak leci, że jestem w szoku 🥹🥺

Fajna różnica między dziećmi będzie. Nie całe 2,5 latka. 🥰 a jak się czujesz ogólnie? Masz jakieś objawy poza brakiem miesiączki?

Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊

reklama
Synek '22, córa '23 właśnie 1.10 będzie miała roczek. 😍 ten czas tak leci, że jestem w szoku 🥹🥺
Ale Ci sie szykuje ekipa, super! 😍
Fajna różnica między dziećmi będzie. Nie całe 2,5 latka. 🥰 a jak się czujesz ogólnie? Masz jakieś objawy poza brakiem miesiączki?
Wlasnie tez mi sie wydaje, ze taka roznica to juz do ogarniecia, ja bardzo podziwiam wszystkie mamy rok po roku, nie dalabym chyba rady 🙈

Z objawow totalnie nic, wiec juz mialam czarne mysli, ale na wizycie sie okazalo, ze z miesiaczki 7+1, a pecherzyk dopiero na 5+1. Poszlam z nastawieniem, ze juz wszystko bedzie widac, a tak czekaja mnie jeszcze dwa tygodnie niepewnosci 😣
Z synem w sumie tez nic takiego mi nie dolegalo, jedynie ciagle spalam, ale teraz nawet jakbym chciala to nie mam kiedy 😂
A u Ciebie jak?

Do góry