Podziwiam@A1990 roznie bywa, napewno jest głośnodzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu
więc robić mam co , do tego 2 koty, pies i żółw
![]()
reklama
Kinga0402
Fanka BB :)
Haha ja tak samo, mam jedno dziecko i myśli "jak my ogarniemy dwójkę"Podziwiamja mam córkę 2 latka i się zastanawiam jak ja sobie z dwójką poradzę
![]()
matkaniewariatka
o wow! superDziewczyny mam swój przyrostZobacz załącznik 1725220
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Jestem po 8 biochemach i z doświadczenia wiem, że kreska, która nie ciemnieje z dnia na dzień nie znaczy nic dobrego. Dopiero jak zaczely mi ciemnieć kreski okazało się że i beta rośnie a bobo się rozwija. Najlepiej zrobić beta hcg i powtórzyć za 48h . To najwiarygodniejsze Ps testy pink są słabe, lepiej kreski porównywać np na testach bejbi albo nord test czy pretest. Na nic widać u mnie było ładne postępyCześć dziewczyny, miałam nie robić bety i czekać na wizytę u lekarza, która wypada za tydzień w środę, ale nie wytrzymałam i pojechałam. Robię codziennie testy i one w ogóle nie ciemnieją, mam wrażenie że wręcz przeciwniejestem już po biochemach więc obawiam się że będę miała powtórkę. Wiem, że nie powinno się sprawdzać wieku ciąży na podstawie wybarwienia kreski, ale jakoś mnie to niepokoi. Czy u was krechy na teście wychodzą grube i wyraźne? Według OM u mnie dzisiaj 5+2 więc już powinny być mocno widoczne chyba
@ShadowLuna jak tam nastrój przed jutrzejszą wizytą? 
U mnie od wczoraj już bez gorączki ale zapchany nos i Katar się utrzymuje, i ogólne zmęczenie i brak energii. I dziś niestety musiałam wcześniej zabrać córkę ze żłobka bo zaczęła gorączkować :/ i ja ją jeszcze karmie piersią, i nie mam siły teraz odstawiać bo każda próba kończy się płaczem i wiskiem. Nie wiem jak ja w takim trybie tą ciążę zniosę i czy w ogóle donoszę. Lekarz dopiero za tydzień i w sumie to nawet nie wiem czy wszystko jest w porządku czy nie
ShadowLuna
A dziękuję że pytasz, jestem zestresowana i podekscytowana zarazem. Niestety jadę chyba sama bo mąż nie będzie w stanie wyrwać się z roboty, ale nic nie szkodzi, już na pewno na prenatalnych będzie. No już nie mogę się doczekać, myślę tylko o tym i jest to tak nierealne że szok. Czy przeważnie jest to usg dopochwowe? czy zewnętrzne? Te pierwsze jest dla mnie zawsze bolesne, a teraz pewnie jak będę spięta to jeszcze bardziej.@ShadowLuna jak tam nastrój przed jutrzejszą wizytą?![]()
A Ty @agaa9819 jak się czujesz przed jutrzejszym usg?
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Na tak wczesnym etapie ciąży jest usg dopochwowo. Dopiero po pierwszym prenatalnym (w moim przypadku) robili przez brzuch. Chociaż z tego co kojarzę to szyjke mierzą dopochwowo całą ciążęA dziękuję że pytasz, jestem zestresowana i podekscytowana zarazem. Niestety jadę chyba sama bo mąż nie będzie w stanie wyrwać się z roboty, ale nic nie szkodzi, już na pewno na prenatalnych będzie. No już nie mogę się doczekać, myślę tylko o tym i jest to tak nierealne że szok. Czy przeważnie jest to usg dopochwowe? czy zewnętrzne? Te pierwsze jest dla mnie zawsze bolesne, a teraz pewnie jak będę spięta to jeszcze bardziej.
A Ty @agaa9819 jak się czujesz przed jutrzejszym usg?
reklama
Podziel się: