U mnie podobnie trochę bo 10 8 i 4@A1990 roznie bywa, napewno jest głośnodzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu
więc robić mam co , do tego 2 koty, pies i żółw
![]()
reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
tym bardziej jak masz doświadczenia z biochemicznymi ciążami warto zrobić betę dla jasności sytuacjiKilkanaście testów zrobiłam, za każdym razem pinki superczułe te strumieniowe. Po ostatnich biochemach sobie obiecałam że nie będę się nakręcać ale chyba nie potrafię![]()
A ja się zastanawiam jak dam sobie radę z jednym@A1990 roznie bywa, napewno jest głośnodzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu
![]()

Progesteron też dzisiaj zbadałamtym bardziej jak masz doświadczenia z biochemicznymi ciążami warto zrobić betę dla jasności sytuacjii progesteron. ile tych biochemów było?
miałaś jakieś badania żeby poszukać przyczyny?
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
A robiłaś betę i przyrost?Cześć dziewczyny, miałam nie robić bety i czekać na wizytę u lekarza, która wypada za tydzień w środę, ale nie wytrzymałam i pojechałam. Robię codziennie testy i one w ogóle nie ciemnieją, mam wrażenie że wręcz przeciwniejestem już po biochemach więc obawiam się że będę miała powtórkę. Wiem, że nie powinno się sprawdzać wieku ciąży na podstawie wybarwienia kreski, ale jakoś mnie to niepokoi. Czy u was krechy na teście wychodzą grube i wyraźne? Według OM u mnie dzisiaj 5+2 więc już powinny być mocno widoczne chyba
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Edit, sorki, nie ogarnęłam, że napisałaś że robiłaśA robiłaś betę i przyrost?

matkaniewariatka
rozumiemProgesteron też dzisiaj zbadałamu mnie niestety pcos i problemy z tarczycą, badań genetycznych jeszcze nie przeprowadzaliśmy. Na ten moment 2 biochemy, w tym cyklu biorę dupka więc nie wiem czy sztucznie nie podtrzymujemy ciąży, która i tak się nie utrzyma :/

Kinga0402
Czekamy na wynikiProgesteron też dzisiaj zbadałamu mnie niestety pcos i problemy z tarczycą, badań genetycznych jeszcze nie przeprowadzaliśmy. Na ten moment 2 biochemy, w tym cyklu biorę dupka więc nie wiem czy sztucznie nie podtrzymujemy ciąży, która i tak się nie utrzyma :/

reklama
Super taka duża rodzina@A1990 roznie bywa, napewno jest głośnodzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu
![]()

Podziel się: