reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

@A1990 roznie bywa, napewno jest głośno 😀 dzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu:) więc robić mam co , do tego 2 koty, pies i żółw 😅
U mnie podobnie trochę bo 10 8 i 4:) co prawda chodza do szkoły i przedszkola ale w tygodniu jestem z nimi sama bo maz wraca na weekendy taka praca. Więc nooo będzie ciekawie:D

reklama
Kilkanaście testów zrobiłam, za każdym razem pinki superczułe te strumieniowe. Po ostatnich biochemach sobie obiecałam że nie będę się nakręcać ale chyba nie potrafię 🤣
tym bardziej jak masz doświadczenia z biochemicznymi ciążami warto zrobić betę dla jasności sytuacji :) i progesteron. ile tych biochemów było? :( miałaś jakieś badania żeby poszukać przyczyny?

@A1990 roznie bywa, napewno jest głośno 😀 dzieci mam w wieku 2, 5, 8, 10 i 12 lat. 3 córki i 2 synów. Jesteśmy w Edukacji domowej więc wszystkie dzieci mam w domu:) więc robić mam co , do tego 2 koty, pies i żółw 😅
A ja się zastanawiam jak dam sobie radę z jednym 🫣 koty i psy tylko do głaskania u rodziców, więc nie musimy się nimi zajmować.

tym bardziej jak masz doświadczenia z biochemicznymi ciążami warto zrobić betę dla jasności sytuacji :) i progesteron. ile tych biochemów było? :( miałaś jakieś badania żeby poszukać przyczyny?
Progesteron też dzisiaj zbadałam :) u mnie niestety pcos i problemy z tarczycą, badań genetycznych jeszcze nie przeprowadzaliśmy. Na ten moment 2 biochemy, w tym cyklu biorę dupka więc nie wiem czy sztucznie nie podtrzymujemy ciąży, która i tak się nie utrzyma :/

Cześć dziewczyny, miałam nie robić bety i czekać na wizytę u lekarza, która wypada za tydzień w środę, ale nie wytrzymałam i pojechałam. Robię codziennie testy i one w ogóle nie ciemnieją, mam wrażenie że wręcz przeciwnie :( jestem już po biochemach więc obawiam się że będę miała powtórkę. Wiem, że nie powinno się sprawdzać wieku ciąży na podstawie wybarwienia kreski, ale jakoś mnie to niepokoi. Czy u was krechy na teście wychodzą grube i wyraźne? Według OM u mnie dzisiaj 5+2 więc już powinny być mocno widoczne chyba
A robiłaś betę i przyrost?

Progesteron też dzisiaj zbadałam :) u mnie niestety pcos i problemy z tarczycą, badań genetycznych jeszcze nie przeprowadzaliśmy. Na ten moment 2 biochemy, w tym cyklu biorę dupka więc nie wiem czy sztucznie nie podtrzymujemy ciąży, która i tak się nie utrzyma :/
rozumiem 😘 trzymam kciuki za pozytywne wyniki i dawaj znać jak tylko je dostaniesz!

reklama
Do góry