ShadowLuna
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie macie terminy porodu według (OM)? Już na spokojnie mogę wpisać Was w naszą listę
@Natka963 @Zestresowana13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wiesz że w ogóle jeszcze termin "poród" nie przeszedł mi przez głowęDziewczyny jakie macie terminy porodu według (OM)? Już na spokojnie mogę wpisać Was w naszą listę@Natka963 @Zestresowana13
No ja jakoś z ciekawości od razu sprawdziłam, mam termin na jeden dzień przed urodzinami mojego taty, więc to chyba przeznaczenie bo pierwsza wnuczka ma dzień po urodzinach mamyO wiesz że w ogóle jeszcze termin "poród" nie przeszedł mi przez głowęwg kalkulatora będzie to 18.06.26
![]()
Mam urodziny 18.06.O wiesz że w ogóle jeszcze termin "poród" nie przeszedł mi przez głowęwg kalkulatora będzie to 18.06.26
![]()
No cudownieMam urodziny 18.06.a z OM wychodziłby termin na 17.06. To jest jakiś kosmos
![]()
Tak, ja też dużo sikam ale nie odbieram tego jako objaw bo też bardzo dużo pije wody w ciągu dniaDziewczyny awy też tak sikacie jak szalone?! Matko no przechodzę sama siebie, wcześniej to dwa razy na dzień i raz w nocy starczyło a teraz biegam co godzinę z pełnym pęcherzem![]()
Ja miałam zaplanowana wizytę u gina na 17.10 jeszcze orzed pozytywnym testem bo jest to ginekolog endokrynolog i kończą mi się leki na tarczycę, także przy okazji sprawdzimy czy cokolwiek już będzie widaćCześć dziewczyny!Macie już zapisane wizyty u gina?
Mnie od wczoraj przestało rwać w brzuchu, ale nadal czuję jakiś ucisk na pęcherz i też właśnie baardzo dużo sikam.![]()