Natka963
Zaciekawiona BB
Wszystko póki co w normieJaka wyszła beta ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko póki co w normieJaka wyszła beta ?![]()
trzymaj się! Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze.Cześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...
Nie mam zielonego pojęcia... jestem na razie w szoku i stresietrzymaj się! Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze.
A jeżeli faktycznie okaże się, że prawidłowa + pozamaciczna, to co wtedy?
Jeju, masakra co to za dzień złych wiadomości tu..Cześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...
Przykro mi bardzo. PrzytulamByłam dziś na badaniach rano, mam wyniki. Proszę usuń mnie z pierwszej stronyZobacz załącznik 1723874
To czekanie to jest jak tortury . Ale chyba tez bym pocieszała się myślą , ze jak kreska na teście ciemnieje szybciej za każdym razem to znacz ze beta rośnie i jest ok . Ale oczywiście rozumiem, że po tyle złych doświadczeniach ciężko być tylko pozytywnie nastawioną. Trzymam kciuki, że będzie dobrze.Ja mam rollercoaster... To będzie czwarte dziecko i również tęczowe bo po 8 poronieniach. Beta i lekarz dopiero po niedzieli a ja codziennie sikam na testy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje i dalej tam jest bo mam psychozy bo biochemachale dziś sprawdzałam i jest nadal
Piękne przyrostyWszystko póki co w normie
04.10 – 41,3
06.10 – 106,1
08.10 – 266,8
10.10 – 600,3
o KurczeCześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...
ja ma to samo. Byłam przygotowana na ranne mdłości ale na całodniowe mocno mnie zaskoczyły. Wczoraj przed snem to już myślała, że będzie mały rzygJa od wczoraj zdycham od rana do nocy jest mi niedobrze. Tak naprawdę jedynie jak zasnelam to było ok. Wstałam i od nowa to samo:/
A wcześniej też miałaś mdłości czy dopiero wczoraj się zaczęły ? Jak się teraz czujesz ?Ja od wczoraj zdycham od rana do nocy jest mi niedobrze. Tak naprawdę jedynie jak zasnelam to było ok. Wstałam i od nowa to samo:/
Jak dziś samopoczucie ?Cześć wszystkim. Ja dzisiaj podły nastrój - leżę na ginekologii, mam krwawienie z drog rodnych. Lekarz powiedział, ze musi mnie obserwować do poniedziałku, bo niewykluczony, ze sa dwie ciaze - jedna prawidłowa, jedna pozamaciczna...