reklama
ShadowLuna
Fanka BB :)
Ja dziś idę do Pani ginekolog to wypytam o inne sposoby na mdłości, zapewne zna nie jedne bezpieczne sposoby. Ja jak na razie ratuje sie herbatą i dość częstym piciem i cukierki bez cukrowe lidlowe z imbirem mi pomagają na 2h około.Cześć dziewczyny, byłam wczoraj na wizycie i zobaczyłam serduszko. Zarodek ma 7 mm. Dostałam leki na mdłości ale kosztują 160 zł. Strasznie drogie ale męczę się od niedzieli i chyba je kupię. Nic mi innego nie pomaga. Macie jakieś sposoby ?
Jak tam @KINDERBUENOO88 i @Babyx2 byliście na wizycie? Serduszko bije ?
Ja od 10 października mam od rana do wieczora mdlosciCześć dziewczyny, byłam wczoraj na wizycie i zobaczyłam serduszko. Zarodek ma 7 mm. Dostałam leki na mdłości ale kosztują 160 zł. Strasznie drogie ale męczę się od niedzieli i chyba je kupię. Nic mi innego nie pomaga. Macie jakieś sposoby ?
Kociara 10996
Zaciekawiona BB
Zapisali Ci pewnie te na B one są najsilniejsze nie chcesz najpierw spróbować czegoś lżejszego jak xonvea ?Cześć dziewczyny, byłam wczoraj na wizycie i zobaczyłam serduszko. Zarodek ma 7 mm. Dostałam leki na mdłości ale kosztują 160 zł. Strasznie drogie ale męczę się od niedzieli i chyba je kupię. Nic mi innego nie pomaga. Macie jakieś sposoby ?
Edit już doczytałam że wykupiłaś
Kociara 10996
Zaciekawiona BB
Hej
Ja póki co żyję z dnia na dzień przez mdłości mimo xonvea leżę całymi dniami w łóżku Bogu dziękuje że już jestem na zwolnieniu, dziś skończyłam 8 tydzień i zaczęłam 9 nie wierze jak ten czas leci za 2 tygodnie oddaje krew na nifty

Ja póki co żyję z dnia na dzień przez mdłości mimo xonvea leżę całymi dniami w łóżku Bogu dziękuje że już jestem na zwolnieniu, dziś skończyłam 8 tydzień i zaczęłam 9 nie wierze jak ten czas leci za 2 tygodnie oddaje krew na nifty
matkaniewariatka
Fanka BB :)
bardzo Wam współczuję mdłości
musi być naprawdę ciężko.
ja dziś dopiero 4+5 i googlowalam czy możliwym jest odczuwać zmęczenie już na tym etapie
z córeczką nie miałam żadnych objawów na początku. zresztą później niewiele się zmieniło.
ale teraz nie przesypiam nocy, wstaję o 5, mam dużo więcej obowiązków i jeszcze jestem ciągle chora
pewnie sporo rzeczy się nakłada. plus mam milion jak tylko stoję, a śpiąca czuję się cały czas.
ja dziś dopiero 4+5 i googlowalam czy możliwym jest odczuwać zmęczenie już na tym etapie
ale teraz nie przesypiam nocy, wstaję o 5, mam dużo więcej obowiązków i jeszcze jestem ciągle chora
Sopek
Moderator
Hej dziewczyny
@Kociara 10996 leci leci
na kiedy masz termin? Ja na 4 czerwca (2 dni po urodzinach
) ale pewnie załapie się na maj. Jednak zostaje z Wami na czerwcowkach
@Kociara 10996 leci leci
reklama
Podziel się: