reklama
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
U mnie -4kg. Przez mdłości i wrażliwy żołądek niewiele jem plus często mam biegunkiDziewczyny a jak tam wasza waga ?ja 1,5kg, nie mam mdłości ani wymiotów, ale za to czuję się taka mega zmęczona najchętniej o 20 już bym spała, szybko się męczę ja nie wiem co będzie później
![]()
Kinga0402
Fanka BB :)
Ja nawet nie wiem jak z wagą, ale napewno albo stoi albo już chudnę bo nie mam apetytu, odrzuca mnie od wszystkiego i do tego mam już trochę mdłości. W pierwszej ciąży schudłam do czwartego miesiąca 3 kg.Dziewczyny a jak tam wasza waga ?ja 1,5kg, nie mam mdłości ani wymiotów, ale za to czuję się taka mega zmęczona najchętniej o 20 już bym spała, szybko się męczę ja nie wiem co będzie później
![]()
U mnie to moja pierwsza ciąża więc ciekawe jak to będzieJa nawet nie wiem jak z wagą, ale napewno albo stoi albo już chudnę bo nie mam apetytu, odrzuca mnie od wszystkiego i do tego mam już trochę mdłości. W pierwszej ciąży schudłam do czwartego miesiąca 3 kg.
U mnie waga mniej więcej taka jak przed ciążą, ale pasek od spodni zapinam już na jedną dziurkę luźniej niż przedDziewczyny a jak tam wasza waga ?ja 1,5kg, nie mam mdłości ani wymiotów, ale za to czuję się taka mega zmęczona najchętniej o 20 już bym spała, szybko się męczę ja nie wiem co będzie później
![]()
Kinga0402
Będziemy trzymać kciuki i czekać na wyniki wizytyU mnie to moja pierwsza ciąża więc ciekawe jak to będzie12.11 mam wizytę mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
![]()
ShadowLuna
Ja tez mam wtedy wizytę, a badania krwi jutroU mnie to moja pierwsza ciąża więc ciekawe jak to będzie12.11 mam wizytę mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
![]()
reklama
Tego tez sie obawialam. Ale maz mnie pociesza ze rozmawial z kolegami z pracy i kazdy ma minimum 4 lub 5 takze mam sie nie przejmowac. My mieszkamy na terenie Niemiec wiec nie beda nas liczyc jako 800+ ale beda gadac ze socjal itp.@A1990 u mnie już przy trzecim było gadane.. teksty typu „to co Wy piątkę dzieci chcecie móc?” I inne takie i co, będzie nawet więcej niż 5ale będą gadać znów.. z rodziną mam chłodne kontakty więc się staram tym nie przejmować. Ale jak jestem w terenie z dziećmi a jestem baaaardzo często to strasznie ludzie nas liczą. Nigdy nie usłyszałam nic przykrego ,raz tylko jak miałam 3 dzieci to dziadki siedziały na ławce i jeden do drugiego „o patrz idzie , 500, 1000 i 1500 plus” jeśli już ktos zaczepia to pozytywnie ale za każdym razem są zdziowone spojrzenia i ewidentne liczenie
![]()
Podziel się: