to masz okazje w takim razie prosze o priv z danymi![]()
Właśnie wysłałam:-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to masz okazje w takim razie prosze o priv z danymi![]()
Fajny prezent pod choinkę dostaliśmy z mężem od tutejszej służby zdrowia, no nie?;-)Cześć!!
No to ja się stawiam na wezwanie;-) U mnie wszystko w porządeczku. Czytam Was codziennie, ale pisać nie mam o czym. Mdłości już przechodzą, ale nadal potrafią pojawić się wywołane jakimś zapaszkiem. A ja teraz spokojniutko czekam sobie na 24.12 i to nie tylko z powodu Gwiazdki, ale jak gdzieś wcześniej wspominałam będę miała wtedy robione badanie w szpitaluFajny prezent pod choinkę dostaliśmy z mężem od tutejszej służby zdrowia, no nie?;-)
Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki i życzę mniej stresów, zwłaszcza przed i w czasie Świąt.
Odzywaj sie tusienka chociazby jednym słowem ze zyjesz 

, w obu spory obrzęk. Dziwiła się, że z prawym jest dużo lepiej niż z lewym. Kazało mi pić wapno, dała jakieś krople do uszu na zapalenie i poleciła psikać wodą morską do nosa. Nie mogła mi dać nic więcej ze względu na ciążę. Jakby się nie polepszyło, mam przyjść za tydzień. Oby było lepiej, bo już prawie nie słyszę własnego dziecka... co czasem ma swoje dobre strony :-)