reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
hip hip huraaa Dominika my teraz bedziemy potrzebowac kazdego grosza fakt ze odprawa dla mojego M calkiem spora ale wiesz kasy nigdy nie za wiele :)

a słyszalas cos o zasilku po 24 tygodniu ciazy podobno druki bierze sie z job center??

Witajcie
A u mnie bez antybiotyku si e nie obędzie, byłam dziś u lekarza bo temp doszła 38.7:baffled:j kaszel straszny
Trochę się naczekałam bo 2h :angry:już miałam dość
Plus taki że sprawdziła pani doktor czy serduszko bije:tak:troszkę moję się brać antybiotyk, ale to lepsze niz taka wys temp, w nocy spać nie mogłam bo i kaszel
mnie dusił to goraczka doszła:-(
A jak ja mam przy dziecku si e położyć i wypoczywać....

Hej wczoraj widziałam mojego maluszka:)bylam tak podekscytowana tym widokiem,że trudno mi było skropnąć coś na forum. Jest taki zgrabniutki i bardzo aktywny.Widziałam jak ogląda sobie rączke z każdej strony-głaskał sobie buźke. Widziałam nóżki,ale trzymał je złączone wciąż-taki urwis.Więc jeszcze nie wiem jakiej płci jest.Ale wczoraj wyglądał tak fantastycznie-że nie ważne co będzie. Ma 89mm-wydaje mi się,że to w porządku-jestem w 15 tyg. Gdybym miała wybór jeszcze raz czy zajść w ciąże nie zawachałabym się ani chwili-dzidzia dala mi takiego powera wczoraj-że już tak nie narzekam na samopoczucie-ważne,że z nią wszystko ok. Jak uda mi się zeskanowac zdjecie to wkleje na forum z brzuszkami

Hej kobitki ;-)

Wczoraj wieczorem byla u nas policja w zwiazku z tym morderstwem. Chodza po sasiednich domach i wypytuja czy cos slyszelismy i czy znalismy ta rodzine. Do dzis do mnie nie dociera co sie stalo. Jak jakis film. Czy serial W11. Straszne.
Najbardziej mi szkoda tego malego dziecka. Pytalam policji co z maluszkiem, to mowili, ze dzis ma babcia (mama zabitego) przyjechac i zabrac malego do PL.

Meva pisze:
Czy to normalne że dzieciaczek w brzuchu aż tak się wierci? Wczoraj nie spałam do pierwszej i cały czas brykał, no moze z kilkoma przerwami.
Mozliwe, mozliwe :tak::-):-)
A jakie fajne uczucie nie :-)
Sandrusia zawsze wieczorami zaczynala swoja akcje ruszania sie. wtedy kiedy ja chcialam isc spac ;-)Ale wtedy animowy nie bylo o spaniu :-)

Tau pisze:
Podobno herbatka z lisci malin pomaga w latwiejszym i szybszym porodzie.
A ja znowu slyszalam, ze woda z miodem i cytryna.
Moja ginka mi tak poradzila i pilam caly porod. Poszlo szybko ale czy od tego nie wiem ;-)

Kluseczka S bede trzymala kciuki zeby maz wrocil z nowym kontraktem.

DominikaEssex pisze:
A dla dziewczyn w UK mam dosc przyjemna informacje :)
Mianowicie, kobietki ktore maja termin porodu po 6 kwietnia 2009 roku otrzymaja 190F od panstwa na zdrowy tryb zycia w ciazy.Health in Pregnancy Grant (HiPG). Mozna sie ubiegac o druk po 25 tygodniu ciazy u poloznej. Wypisac forme, ktora podpisuje polozna lub GP wyslac i czekac na pieniazki. Nie wazne ile kto zarabia i tp. Trzeba byc tylko legalnie. Wiecej info bedzie w styczniu ale podaje stronke, na ktorej znajdziecie te informacje. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Super :tak::-):-):-)

agata007 pisze:
a słyszalas cos o zasilku po 24 tygodniu ciazy podobno druki bierze sie z job center??
O jakim zasilku mowisz :confused::confused:

Ide cos w chatce porobic ;-)

Milego dnia :-)

reklama
Lenka superrr ze z malenstwem wszystko ok a to co piszesz to istna prawda nasze maluchy potrafia dac powera do zycia nawet na przekór wszystkim przeciwnosciom :)

u nas wyszlo sloneczko normalnie przekopałam juz polowe kuchni wszystko sie gotuje az milo odrazu lepiej sie funkcjonuje jak sloneczko swieci :)

Do góry