Czesc:-)
jestem w 14 tygodniu !!! To moja pierwsza ciaza
Razem z mezem juz nie mozemy sie doczekac dzidziusia na tym swiecie ... alez to musi byc cudowne uczucie trzymac w rekach czlowieka, ktory zrodzil sie z ciebie.... hhhmmm.....
Na razie czuje sie swietnie, chodze do pracy i tylko poranne mdlosci mnie mecza od czasu do czasu...
Bardzo sie ciesze bo brzuszek juz jest delikatnie powiekszony, ale ruchow dziecka jeszcze nie czulam - nie moge sie doczekac kiedy to sie stanie !!!
Termin mam na 21 czerwca
Gratuluje wszytskim przyszlym mamom i trzymam za nas wszytskie kciuki :-)
jestem w 14 tygodniu !!! To moja pierwsza ciaza
Razem z mezem juz nie mozemy sie doczekac dzidziusia na tym swiecie ... alez to musi byc cudowne uczucie trzymac w rekach czlowieka, ktory zrodzil sie z ciebie.... hhhmmm.....
Na razie czuje sie swietnie, chodze do pracy i tylko poranne mdlosci mnie mecza od czasu do czasu...
Bardzo sie ciesze bo brzuszek juz jest delikatnie powiekszony, ale ruchow dziecka jeszcze nie czulam - nie moge sie doczekac kiedy to sie stanie !!!
Termin mam na 21 czerwca
Gratuluje wszytskim przyszlym mamom i trzymam za nas wszytskie kciuki :-)

Martwiłam się, że już nic nie będzie takie, jak dotąd, że dziecko absorbuje do tego stopnia, że trzeba ze wszystkiego rezygnować... nie potrafiłam sobie tego wyobrazić... Zresztą pisałam o tym posta tutaj i dziewczyny bardzo mi wtedy pomogły. No bo wiele z Was ma już dzieci i może się na ten temat wypowiedzieć bazując na doświadczeniu. I jakoś nie dajecie do zrozumienia, że jest źle