reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ja wracalam w ciazy z moja z Viki polski dokladnie w polowie 7 m.i z tego co wiem to po 7 m. musi sie miec papiery od lekarza ze wszystko okay,ja lecialam w 3m. a wracalam w 7 i niczego nie wymagali ale to zalerzy od lini ktorymi chcesz leciec,

Ostatnia edycja:
Wiecie co, ostatnio mam dziwną dolegliwość, podobno jest ona dolegliwoscia ciazowa, jaka maja niektore kobiety. Otóż boli mnie... LEWY POŚLADEK.
Tak jakby kosc w posladku mnie bolala. Wyczytalam ze to dziecko naciska na nerw i stad ten bol. Bardzo dziwne. Mialyscie moze cos podobnego? :-):-)

Kurcze ja o tym nie slyszalam ze to normalne bo juz zaczynalam sie martwic bo mam to samo ale z prawej strony hihihi

Wiecie co, ostatnio mam dziwną dolegliwość, podobno jest ona dolegliwoscia ciazowa, jaka maja niektore kobiety. Otóż boli mnie... LEWY POŚLADEK.
Tak jakby kosc w posladku mnie bolala. Wyczytalam ze to dziecko naciska na nerw i stad ten bol. Bardzo dziwne. Mialyscie moze cos podobnego?
Też miałam podobnie, ale dopiero od 7 miesiąca. Miałam skurcze w obu pośladkach i w pachwinach. Czasem szłam ulicą i nagle mnie taki skurcz złapał, to masakra była. Zginałam się w pół i prawie na chodniku lądowałam. Większość ludzi reagowała przerażeniem i pytaniem, czy rodzę? :-) To dziecko naciskało na sploty nerwowe. Poza tym miałam lekkie niedobory magnezu i potasu. Jak zaczęłam brać Aspargin, to skurcze były o wiele rzadsze i mniej bolesne.

Gratulacje dla Kamireszel, Dilajli i Ell z powodu syneczków!

dzien dobry wróciłam do zywych po przespaniu 10 godzin czuje sie dobrze chyba brakowało snu :))

ell gratuluje synka :D

ja znow zachwile zmykam na zajecia bede popoludniu ;(

reklama
Czesc z rana....a ja dalej zasmarkana, ale juz czuje sie troche lepiej. Tylko len jakos nie mija:-) Dobrze ze to juz piatek :)
Ell gratuluje synka;-)
Milego dnia dziewczyny:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry