Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyszli do nas wieczorem przyjaciele. 

Ja mialam tydzien temu robione 3 d razem z 4 d, lekarka mogla sobie "przeskoczyc" na 4d, jak chciala. Zdjecia tez mam, ale jeszcze nie zeskanowalam, wiec wstawie, jak juz to uczynie
. Moj lekarz twierdzi, ze to usg powinno sie zrobic od 20 do 22 tygodnia ciazy
![]()

Hmm... Czy po tej glukozie naprawde jest niedobrze? Az mi sie nie chce isc heh. I mam pytanie a propo moze ktoraś z was robiła ją prywatnie i orientuje się ile kosztuje?Nie wiem dlaczego zniknął mój suwaczek
![]()
Margarytka, widzę, że ona przyjmuje nieodpłatnie w ramach programu "Zdrowie, Mama i Ja". Jaka wg Ciebie jest? Gdybyś mogła ją opisać tak "nioficjalnie" ;-) Wybrałabyś tę lekarkę, gdybyś musiała za to dodatkowo zapłacić?
Bylam w zyciu u wielu lekarzy ginekologow, ale nigdy nie spotkalam sie z taką serdecznością i dobrym przyjeciem. Rany, w jakim szoku jestemPrzyszli do nas wieczorem przyjaciele.
No i okazuje się, że Ona jest w 6 tygodniu ciąży!!! Popłakałam się ze szczęścia
A jeszcze dwa dni temu płakałam mojemu A, że nasze dziecko nie będzie miało żadnego "rówieśnika" i miałam z tym straszny problem natury psychicznej
Przyjaciele wyszli ponad 2 godziny temu, a ja zasnąć z wrażenia nie mogę![]()