Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też muszę wybrać się do ikei po łóżeczko i materacyk i kilka innych drobiazgów....tylko ja raczej w tygodniu pojadę bo raz byłam w niedzielę i obiecałam sobie że nigdy więcej ...takie były tłumy jakby za darmo coś rozdawali:-Witam, Dziewczynki!
U nas niby śnieg, ale słońce jakoś tak już inaczej świeci, jakby wiosenniej :-)
Dziś wreszcie zmobilizowałam się do lekkich porządków - mam nadzieję, że teraz już uda mi się regularnie zrobić coś dla naszego gniazdka!
Jednym z elementów mojego porządkowania było odłożenie za małych ubrań na osobną półkę i... pękłam i się poryczałam!!Za to wyciągnęłam kilka letnich sukienek, które super sprawdzą się jako ciążowe tuniki, więc jestem zadowolona. Czuję się, jak po zakupach
Za chwilę jedziemy z moim A. do Ikei, bo - z uwagi na kryzys - postanowiłam rozważyć kupno tańszego łóżeczka (moje wymarzone wraz z akcesoriami to wydatek rzędu nawet tysiaka)
Myślę, że wszystkie powinnyśmy pójść w ślady Sabin i koniecznie pisać na forum o wszystkich szybkich porodach i innych pozytywnych rzeczach - może ta wiosna szybciej nadejdzie![]()
Jeśli przy tatuażach jesteśmy to szczerze mówiąc nie podobają mi się, choć nie twierdzę, że wasze są brzydkie. Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem to co mu się podoba. Jestem też przeciwna kolczykowaniu całego ciała. Mam dziurki tylko w uszach i tak zostanie.![]()

a teraz na sama mysl mi sie slabe nogi robia i geba usmiecha 

Kluseczko...napisalam ze Benjamina Buttona polecam (nawet bardzo)...cos zle przeczytalasZenada i marnotrastwo czasu odnosilo sie do filmu "To nie tak jak myslisz kotku"
![]()