Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny :-)
Dzisiaj wypiasli mnie ze szpitala. :-)
Dzisiaj wypiasli mnie ze szpitala. Musiałam tam siedzieć przepisowe 3 doby, ale było ok. Udalo mi sie na fajne dziewczyny trafić więc mogła bym nawet tam dlużej poleżeć ( chociaz nie koniecznie ;-)) Jedna dziewczyna byla w 35 tyg z trojaczkami, a inna zaczeła rodzić w pokoju :-) ( urodzila 3 godzi poźniej córeczkę )
Martusia ale Ci zazdroszczę! Ja swojego M. nie widziałam już od 18.01.:-( Na szczęście przyjeżdża w czwartek, ach już się nie mogę doczekaćoj się będzie działo się...
;-)
.
Dzisiaj wypiasli mnie ze szpitala. Musiałam tam siedzieć przepisowe 3 doby, ale było ok. Udalo mi sie na fajne dziewczyny trafić więc mogła bym nawet tam dlużej poleżeć ( chociaz nie koniecznie ;-)) Jedna dziewczyna byla w 35 tyg z trojaczkami, a inna zaczeła rodzić w pokoju :-) ( urodzila 3 godzi poźniej córeczkę )
Jest sliczna pogoda u nas, ale jestem tak spiaca, że wcale mnie to nie rusza :-) Dobrze, że na obiad do rodziców jedziemy bo sama nie miala bym "sily" go zrobic :-)