Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć dziewczyny ! :-)
Ja dzisiaj w "malym" stresie bo wyniki amniopunkcji bede prawdopodobnie znala. Zadzwonilam z samego rana, ale babka powiedziala, że mam dowiadywać sie po 12.00 bo teraz preparaty sa ogladaneTyle godzin czekania ... No ale w koncu czekalam 3 tyg to jeszcze ta chwilka mnie nie zbawi, a co ma byc to i tak będzie.
Dam znać poźniej ...
Milego dnia mamuski :-)
-MLECZKO I TRUSKAWECZKI.Cześć dziewczyny ! :-)
Ja dzisiaj w "malym" stresie bo wyniki amniopunkcji bede prawdopodobnie znala. Zadzwonilam z samego rana, ale babka powiedziala, że mam dowiadywać sie po 12.00 bo teraz preparaty sa ogladaneTyle godzin czekania ... No ale w koncu czekalam 3 tyg to jeszcze ta chwilka mnie nie zbawi, a co ma byc to i tak będzie.
Dam znać poźniej ...

Witam
i przesyłam wszystkim wiosenne słoneczko z Poznania. Miłego dnia.
A TAK WOGÓLE TO MAM DZIŚ STUDNIÓWKE I CHYBA TRICOLOR I KALINKA TEŻ:-). trzeba dziś zabalować-MLECZKO I TRUSKAWECZKI.
i baletow nie bylo
Niech mnie ktos obudzi!!!
Cześć dziewczyny ! :-)
Dam znać poźniej ...

:-)