Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tzn jeszcze zostało parę rzeczy, a raczej drobnych poprawek do zrobenia, ale już nic mnie nie moze zaskoczyć 
Kurcze szczęściaraFakt że w weekend też nie gotuję, bo zawsze jemy u któregoś z rodziców
Ale mój mąż to potrafi tylko ugotować parówki i zrobić jajecznicę, ale za to taką pyszną że nikt lepszej nie robi
![]()
Witam sie ponownie tym razem po południu juz
spedziłam 2,5 godz czekając na IP zeby zrobic wymaz
wiecie co przyjechała kobieta ze skurczami co 5min i jak tak na nią popatrzałamze tak ją te skurcze bolą to stwierdziłam ze nie chce narazie jeszcze rodzic zaczelam sie bac
była w pół zgięta sapała jęczała masakra
jak tak bardzo nie mogłam sie doczekac porodu tak teraz zapisuje sie na koniec hihih
czy Wy tez tak macie ze jak wyjdzie GBS dodatni to musicie dopłacic kase jakas? u nas po 20 zł za kazdy jesli bedzie dodatni i zastanawaim sie dlaczego tak trzeba?
heja
Melduję się po wizycie. Córcia jest córcią, waży prawie 3500g, rozwarcia na 1,5cm, jak mnie badał to palcem dotykał po jej główce:-) zapomniałam się tylko zapytać czy wyczuł włoski
Mówi, że daje mi 1,5tyg, ale z drugiej strony mówi, że mogę i dotrwać do terminu, zobaczymy. Mówi, że mąż może wkroczyć do akcji to może coś się przyspieszy
Paciorkowca nie mam, więc jest ok.
Piszecie o mężach i gotowaniu. No mój też niestety nie bardzo z gotowaniem, woli sprzątać. Jeśli gotuje to jakieś spagetti, ale ja nie przepadam za tym.
Jak będę po porodzie, to jednak będzie musiał coś mi przygotowywać.
![]()

ale dałam radę
Z ta główką to u mnie ginka też wyczuwała 2 tyg temu, dzięki czemu poczułam ulgę że dzidzia się odwróciła jednak

Miłego wieczoru.