reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny jakie macie reczne pompy do mleczka?
ja mam elektryczna medeli i nie jestem zadowolona
odpompowywanie boli i malo mleka wylatuje
piersi mam twarde i pelne a ona nie odpompowuje
chce kupic reczna i nie wiem jaka

pampersy ze spiacym dzieckiem- baby dry sa super
lepsze od zoltych, bardziej chlonne i na noc wystarcza nam jedna pieluszka

Klementinka twój synek przesypia już całą noc?

Ja mam ręczny laktator Avent'a i jestem zadowolona :)

ja mam tommee tippee ale jeszcze nie używałam :no:

Dziewczyny czy wy też tak macie, ze się ciągle martwicie o swoje dziecko. Ja już w jakąś paranoję popadam chyba, ciągle coś mnie martwi, teraz np. ze od wczoraj mały dużo w dzień śpi ale tak bardzo czujnie i cały czas się kręci, przebudza, mruczy pod nosem :-(mój mąż już ma mnie dosyć

AniuCh- współczuję Wam bardzo, i życzę żeby udało się wyleczyć maluszka jak najmniejszym kosztem dla jego ciałka i psychiki, życzę, zeby się okazało za jakiś czas, ze nie trzeba operować!!!Trzymaj sie mocno, jesteś bardzo dzielna!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy wy też tak macie, ze się ciągle martwicie o swoje dziecko. Ja już w jakąś paranoję popadam chyba, ciągle coś mnie martwi, teraz np. ze od wczoraj mały dużo w dzień śpi ale tak bardzo czujnie i cały czas się kręci, przebudza, mruczy pod nosem :-(mój mąż już ma mnie dosyć
JA tez tak mam, caly czas boje sie zeby nie zachorowala, zeby dobrze rosla itp... W nocy juz nie wstaje na kazde jej kwikniecie ale czesto sprawdzam czy dobrze lezy, zwlaszcza ze zaczela wedrowac przez cale lozko i albo lezy odkryta albo wsadza noge miedzy szczebelki. Tak to juz chyba bedzie, nasza nowa rola mamy :-) Mysle ze z czasem troche sie to unormuje :tak:

Klementinka ja mam Avent reczny i bylam bardzo zadowolona jak mialam zastoje, odciagnal bardzo szybko 100 ml :szok:
AniaCh oby wszystko dobrze sie zakonczylo, musi byc dobrze!!!

Yoshe wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 2 msc maluszka :-):-D Ale ten czas leci!

ja mam ręczny Avent Isis i do tej pory się sprawdzał:-)

rany, a on tak śpi nakarmiony butlą czy piersią??
mój dziś kończy 2 mies. i budzi się na jedzenie w nocy kilka razy:dry:.
na samym cycu jedzie chłopak, do tej pory spał do ok4, dziś pobił rekord, jak mu B. pampera zmieniał o 5, bo był obsrany po pachy i stękał to sie nie obudził :) dopiero za jakiś czas na jedzonko się zdecydował
ale z kolei w dzień za dużo nie śpi mój synalek:-) mi w sumie ten układ pasuje, bo przynajmniej moge w nocy pospać :-)

Klementinka twój synek przesypia już całą noc?
prawie
jak go klade o 22 to do 4-5 spi, potem tylko jesc i dalej spi do 8
ja mam Tommee Tippe i jest super!
no i juz wiem jaki kupic
zastanawialam sie nad nim bo beda mi pasowac butelki
poza tym czytalam dobre opinie o nim
dzieki

a ma ktos moze lansinoh?

zyraffko ja mam tak samo, martwie sie wszystkm i najleiej jakbym zamieszkala w przychodni albo wyszla za pediatre
ciagle mam watpliwosci i pytania

ja to wogole nie odciagam :baffled:

ogladam Kubice.

Aaa no i kupilam wczoraj husteczki Nivea soft&cream i powiem wam ,ze ładnie pachna,sa takie delikatne dla skory i dobrze zbieraja :-)

reklama
ja mam laktator medeli i ja jestem bardzo zadowolona. W 5-10 min mam odciągnięte obie piersi;-)

ręczny tomme tippe też mam i był dla mnie do bani- bolało mnie okrutnie

Do góry