reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Gosiagro super zdjęcia :-) W którym parku sobie tak spacerujecie?

w parku Grabiszyńskim, ale wyjście do takiego parku to cała eskapada, nie mam koło siebie żadnego parku, tylko ogródki działkowe:zawstydzona/y:, więc w weekend jak jest możliwość to jedziemy do parku, tyko że trzeba zabierać do samochodu fotelik, składać wózek, przenosić do fotelika, rozkładać wózek, przenosić do wózka i z powrotem składać wózek , przenosić do fotelika:szok:, wiec samo to przenoszenie składanie jazda w ta i z powrotem trwa godzinę:szok:

reklama
My jak jedziemy gdzieś dalej niż pobliski park (np. rynek) to nie bierzemy gondoli tylko mała jest w foteliku samochodowym :)
Mamy fakt park koło siebie (nawet powiedziałabym że mieszkamy w parku :) ) ale on jest na tyle mały że po półgodzinnym robieniu kółek dookoła się robi nudno i wydaje się jakby spacer trwał 2 godziny. A spacer pół godzinny to trochę za krótko więc czasami wybieramy się do południowego :) ale tam piechotką to jakieś 20min się idzie koło ulicy (Karkonoskiej no ew. Krzyckiej ale tamtędy nie lubie chodzić bo czasami z chodnikiem kiepsko czyt. brak) więc nie za zdrowo :) [tak źle i tak nie dobrze ;)]

My jak jedziemy gdzieś dalej niż pobliski park (np. rynek) to nie bierzemy gondoli tylko mała jest w foteliku samochodowym :)

ja tez bym chciała w foteliku ale Maja długo w nim nie wytrzymuje, ciasno jej przez tą wkładkę dla noworodka. Z jednej strony za mała jest żeby tą wkładkę wyjąc, główka będzie latała a z drugiej strony jest już duża w sensie wzrostu i wagi i jej ciasno:-(

Kajdusia a jaki to zaszczyt dla Torunia ze Carreras tam zawital, jakas rocznica czy po prostu sezon ogorkowy sie zaczal? :rofl2: Mimo ze brak autografow to i tak pewnie R. zadowolony, jak wrazenia po koncercie?

kpi ja znam tylko niemiecki Sabsimplex, moze to jego inna wersja? Ten sie bierze 15 kropli 2 x dziennie i wazne jest by zawsze o stalej porze wtedy najlepiej dziala

zdec chyba nadal u mamy, a neti dawno oj dawno nie bylo... ciekawe co u ewus rowniez dawno nie pisala ?

zdec chyba nadal u mamy, a neti dawno oj dawno nie bylo... ciekawe co u ewus rowniez dawno nie pisala ?

w ogóle duzo dziewczyn się nie odzywa, pewnie dzieciaczki bardzo absorbujące:tak:, ciekawe ile nas zostanie za poł roku:rofl2:
Gosia**, paulka82, Anik79, czarna wiedzma, mama mikołaja, lasposa to tylko jedne z wielu milczących, co tam u Was dziewczyny?, napiszcie coś jak nas podczytujecie:tak:

Hej!
My dziś cały dzień spędziliśmy u mojej siostry....jej teściowa zaprosiła nas na swoje imieniny..Było fajnie ...Malutka grzeczna...Przespała prawie całą wizyte z przerwami na jedzonko!!!!Żadne hałasy, śmiechy, głosne rozmowy....ją nie obudziły...
Jak wróciliśmy do domu to troszke pomarudziła ale teraz juz grzecznie spi i ja zaraz zmykam spac bo cos mnie głowa boli troszke....więc dobrze byłoby sie wyspać...bo pewnie o 2.00 mała urządzi pobudkę....
Podczytam Was jutro....

koriander - Najlepszego dla Lilianki
gosiagro - sliczne foteczki mamusi i córeczki:-)

Spokojnej nocki wszystkim mamusiom życze!

w parku Grabiszyńskim, ale wyjście do takiego parku to cała eskapada, nie mam koło siebie żadnego parku, tylko ogródki działkowe:zawstydzona/y:, więc w weekend jak jest możliwość to jedziemy do parku, tyko że trzeba zabierać do samochodu fotelik, składać wózek, przenosić do fotelika, rozkładać wózek, przenosić do wózka i z powrotem składać wózek , przenosić do fotelika:szok:, wiec samo to przenoszenie składanie jazda w ta i z powrotem trwa godzinę:szok:

Ja ostatnio taką operacje przeprowadzilam w ciagu jednego dnia 8 razy!!!! Tylko patrze czy mi bicepsy wyrosną, hehe
No i fajne foteczki widzialam :)

w ogóle duzo dziewczyn się nie odzywa, pewnie dzieciaczki bardzo absorbujące:tak:, ciekawe ile nas zostanie za poł roku:rofl2:
Gosia**, paulka82, Anik79, czarna wiedzma, mama mikołaja, lasposa to tylko jedne z wielu milczących, co tam u Was dziewczyny?, napiszcie coś jak nas podczytujecie:tak:
Mysle ze wątek przetrwa tak czy siak. Ja pisze tez na "dzieci urodzone w czercu 2005" i juz niedługo 6 lat bedzie!!

\Gosiagro- kupowałam karuzelke u tego sprzedawcy co Ty i wszystko przebieglo oki szybko sprawnie , ciekawe dlaczego u Ciebie sie opóźnia wciąż
mam nadzieje ze wszysko szybko sie wyjasni

po prostu miałam pecha:wściekła/y: wysłali na jakiś inny adres niby, a ze kontakt z nimi zerowy to tak to długo trwało, mam nadzieje, że jutro już przyjdzie

reklama
Dobry wieczór!
Kpi - ja pisałam o lefaxie - podaje się to przed każdym karmieniem 1 lub 2 pompki do buzi - to ma bananowy smak więc maleństwo się musi przyzwyczaić
jak były te upały to moja Michalina bardzo często chciała ssać i dawałam Jej nie za każdym razem tylko tak średnio co 3-4 godziny po 1 pompce a na noc 2 pompki - i tak już zostało
Ewela - mamy plaster POROFIX taki duży i składa się z dwóch części - nic nie piszą czy na 1 dzień czy dłużej tylko, że to oddychający materiał - ale jak codziennie mam zmieniać to zbankrutuję - 1 plaster ponad 7 zł:szok:
Badaicka - wszystkiego naj dla Filipka:-)
Kajdusia - no to już za późno z tą suszarką - będę oduczać potem;-)
a moja widzę, że tak jak i Twoja Małgosia - najlepiej 24 na dobę w centrum zainteresowania:tak:
do tego nie chce jeździć w wózku tylko świat oglądać - w czwartek mamy kontrolę bioderek - jak będzie już ok (bo ma lekką dysplazję) to wyciągam chustę - czy któraś z Was nosi Maluszka w chuście????

pozdrawiam

Do góry