reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

i jak, pewnie super na swoim?

powiem Ci że SUPER :tak: nikt sie nie wcina , kuchnia to moje królestwo sama tam rządze, mogę wkońcu zapraszać gości bo jest gdzie usiąść:-D mężulek odwalił kawał dobrej roboty. A Wam jak się mieszka na swoim?

magdalena - super, nie ma to jak na swoim :tak::tak: a mogłabyś coś więcej o tym nosidełku napisać, ile kosztował, gdzie kupowałaś, mogłabyś jakiś link podesłać, używasz go tylko do krótkich wypadów?

link do nosidełka BabyBjorn - nosidełko ORIGINAL ORGANIC - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje ja go mam po starszym synie, naradzie wychodze na krótkie dystanse puki misio ma niestabilną głowę, wkładam go przodem do siebie, a jak podrośnie i będzie trzymał główkę to odwrócę go do świata i wywinę tą górną część

reklama
Dziewczyny te co odciagają pokarm laktatorem.... ile odciagacie? wszedzie czytam ze conajmniej 20 min odciagac a mi leci przez 5 min i co dalej? Mimo ze nie leci mam odciagac?

Ja mam problem z jedną piersią, ciągle przepełniona, przez 20 minut ściągam ok. 120ml mleka. Robię to w sumie do momentu aż poczuje ulge

do mnie wczoraj w końcu dotarła taka
TL TINY LOVE Grzechotka Wibrująca ŻYRAFA GLS 24h (1082316812) - Aukcje internetowe Allegro

mała wpatrywała się w nią jak zahipnotyzowana:-D:-D

My też mamy taką żyrafę ;-)

Byliśmy wczoraj z małym w centrum, tym razem przed wyjazdem wyjęłam z fotelika wkładkę dla noworodka na początku bałam się że bez niej będzie mu strasznie się główka kołysała ale obserwowałam go cały czas i było ok główka nie leciała a i maluch ma teraz więcej miejsca z czego wydaje się być zadowolony :-)

Oświeciło mnie że za jakieś dwa miesiące będę rozszerzać małemu dietkę i przydałby się blender żeby samemu robić przynajmniej część posiłków bo słoiczki drogi (swoją drogą już mam kilka zakupionych :-D promocja była :-D ). Jeśli chodzi o blender możecie polecić jakiś konkretny model lub firmę bądź odradzić??

Oświeciło mnie że za jakieś dwa miesiące będę rozszerzać małemu dietkę i przydałby się blender żeby samemu robić przynajmniej część posiłków bo słoiczki drogi (swoją drogą już mam kilka zakupionych :-D promocja była :-D ). Jeśli chodzi o blender możecie polecić jakiś konkretny model lub firmę bądź odradzić??

Ja mam zelmera i jestem baardzo zadowolona :) dosyć często jest w użyciu :D

Anecznik- ja mam blender byle jaki z Tesco za 40zl a sprawdza sie super juz pare lat :)

Jagódka

Załączniki

• plac3.jpg
    plac3.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry