reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,ale mnie wszystko swedzi odkad przeczytałam o tych karaluchach :/ a fuuuj

A to moj mały wpatrzony w karuzelke
IMG_7190.jpg dzinks.jpg

reklama
Dzieki dziweczyny za rady. No jestem taka wsciekla ze szkoda gadac!!! Kupilam juz takie płytki i rozłozylam w kuchni i w lazience i jeszcze taki proszek kupie z tego sklepu co Lena podała. No jak mi sie to rozmnozy w domu to chyba osiwieje!!! Nick sprzedawcy Wiktoria-2007.

Agast myslę że lepiej by zadziałało spryskanie przez fachowca. Wiem co mówię mieszkałam kiedyś w bloczydle i ze 2 weszły mi przez okno bo na górze mieszkał brudasiński. Zwykłe środki ze sklepu nie wystarczyły a wydałam fortunę na nie. Przyszła Pani od dezynsekcji i po kłopocie. Spryskała. tylko najlepiej wyjechac na weekend z dzidzią bo śmierdzi z tego co pamiętam Mówią że nie szkodliwe dla człowieka ale ja bym nie "rydzykowala" :p:) Tylko te "moje"to prusaki były z tego co pamietam(takie pomarańczowe)

Ostatnia edycja:
hefi ale spacerek polega na tym że właśnie się auta nie używa:) no chyba że mieszkasz gdzieś na wojnowie czy innych muchoborach:)

No to możemy się wybrać na spacer zamiast kina. Może cię jeszcze namówimy:) Bo skąd wiesz czy twoja Julka nie jest urodzonym kinomaniakiem i będzie siedziała spokojnie? a może zaśnie? a nawet jeśli będzie ryczeć to i tak to nikomu tam nie będzie przeszkadzało:) warto spróbować

Mieszkam na Klecinie :) niedaleko wyjazdu na autostradę więc do centrum to mi kawałek :)

Moja juz spi od godziny :)

Perfecta- moi rodzice kiedys mieli prusaki i zadno pryskanie nie pomagało:( nawet to robione przez fachowcow;/
Moze niepotrzebnie panikuje bo to w koncu tylko dwa robale byly. Mam nadzieje ze na tym sie skonczy.

Moj maz dzisiaj od 5 rano w pracy i dopiero wraca, masakra... Niedługo zapomnie jak dzieci wyglądają, hehe

po kontroli u gina, wszystko ok, tylko jeszcze trochę zalega i zostało do oczyszczenia jak to on powiedział
dostałam Azalię, recepty na pół roku :) mam nadzieję, że będę je dobrze tolerowała

za to morfologia coś nie tak- za dużo erytrocytów i mam iść do internisty, nie znam się, może macie pojęcie o co z tymi erytrocytami biega?

reklama
Yoshe Ale fajnie Hubecik ma 2 miesiace 2 tygodnie 2 dni:):):) aniołkowy dzień ma dzisiaj
p.s. ja wierze że jak np jest 11:11 i spojrzę na zegarek lub własnie pojawia się zbieżność liczb to Aniołeczki nam daja znać o sobie:) (taka moja mała fanaberyjka dorosłego człowieka)

Agast ja dzisiaj dostałam sandałki -wyobrażcie sobie jak przeszukiwałam paczuszke:p
Mąż który ja przyniósł z poczty śmiał się ze mnie

Do góry