Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny co dajecie dzieciom do picia - o ile dajecie, ja Kornelce daję picie pomimo, że jest karmiona tylko piersią i mówi się, że nie trzeba. Do mnie to nie przemawia. Więc nie piszcie mi, że dziecka karmionego piersią nie trzeba przepajać bo i tak to będę robiłaCzy któraś z Was podaje dziecku wodę? Jeżeli tak to jaką? Wiem, że nie może być mineralna a jeśli już to nisko zmineralizowana, czy dodatkowo trzeba ją przegotować?
Jejej dziewczyny.. jak Was czytam to jestem w coraz to większym szoku...
Ja od długiego czasu czuję, że nad nami czuwa mój nieżyjący Tato, nawet mój mąż, który Go nie znał jest tego samego zdania, mieliśmy już wiele sytuacji, w których po prostu się czuje, że ktoś kieruje biegiem wydarzeń.
Sądzę więc, że i u Was widać, że ktoś się Wami i maleństwami opiekuje.
Kajdusia, Katarzynajanicka -jak dobrze, że wszystko się dobrze skończyło.

U mnie Iga nauczyła się podnosić wysoko głowę i podpierać się na przedramionach tak jak pisze Lencja dosłownie w jedną noc, i to całkiem niedawno, a teraz właśnie coś mniej podnosi jakby jej się nie chciało. Więc coś w tym musi być.Mam nadzieje, że to skok, bo mały od porodu podnosił główkę, a teraz nie chce...za to w pionie trzyma ją sztywno...
Ja małemu daje do picia przegotowaną mineralkę lub herbatkę Hipp na trawienie.
Ja daję herbatki hipp na trawienie i uspokajającą, przeważnie wypija ok 50ml i też karmię tylko piersią, a opinie lekarzy różne, większość mówiła mi żeby nie dopajać bo nie ma takiej potrzeby, z kolei położna mówiła żeby podawać herbatki. Nie słucham lekarzy i podajęDziewczyny co dajecie dzieciom do picia - o ile dajecie, ja Kornelce daję picie pomimo, że jest karmiona tylko piersią i mówi się, że nie trzeba. Do mnie to nie przemawia. Więc nie piszcie mi, że dziecka karmionego piersią nie trzeba przepajać bo i tak to będę robiłaCzy któraś z Was podaje dziecku wodę? Jeżeli tak to jaką? Wiem, że nie może być mineralna a jeśli już to nisko zmineralizowana, czy dodatkowo trzeba ją przegotować?

kpi straszna historia
przestraszylabym sie gdybym cos takiego zobaczyla
Kip tez niezla historia, nie daklo sie inaczej wytlumaczyc bujania ?? babcia rozumiem kochana nie napedzila stracha
))
A to ja trzecia, chociaz mala juz od pol godziny spi, a my zjedlismy w tym czasie kolacje i pol arbuza
A teraz film i spanko, milego wieczoru!
ps Kpi, kajdusia, katarzyna co za historie! Anioly na szczescie czuwaja...
kpi- nie strasz bo bede sie bała w nocy małą karmic i tak mam stracha bo zdechł nam niedawno kot.
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze uda mi sie czesciej do was zagladac. A to moja żabcia:Zobacz załącznik 273590Zobacz załącznik 273591