reklama
Widzę, że wyjazdowy weekend się szykuje, u mnie niestety odwrotnie, dziś i jutro wieczorem mąż gra koncerty, mama pojechała, więc pierwszy raz będę wieczornie ogarniać dzieci sama... dam radę :-)
anecznik- to musisz mieć niezłe cv skoro tak szybciutko się odezwali :-) Może rzeczywiście spróbuj przesunąć jedno spotkanie, szkoda stracić taką okazję. To jutro macie chrzciny?- owocnych przygotowań życzę :-)
ewela- ale będziesz piękna :-) już się nie mogę doczekać zdjęć
Jakoś spokojnie tu dzisiaj, czy mi się wydaje?
Wyobraźnia mojego synka- skąd się biorą chmury?- to aniołki palą w niebie papierosy

anecznik- to musisz mieć niezłe cv skoro tak szybciutko się odezwali :-) Może rzeczywiście spróbuj przesunąć jedno spotkanie, szkoda stracić taką okazję. To jutro macie chrzciny?- owocnych przygotowań życzę :-)
ewela- ale będziesz piękna :-) już się nie mogę doczekać zdjęć

Jakoś spokojnie tu dzisiaj, czy mi się wydaje?

Wyobraźnia mojego synka- skąd się biorą chmury?- to aniołki palą w niebie papierosy

No własnie musze je zakupic,bo te co zamawiałam z allegro nie maja takiego ucisku jak bym chciała
A co tam bede sobie załowac,choc raz po błyszcze
hehe
A najlepsze zyczenia dla mam 2 miesieczniaczków
ewelinka307
milka26
czarna wiedzma

A najlepsze zyczenia dla mam 2 miesieczniaczków
ewelinka307
milka26
czarna wiedzma
witam się i ja weekendowo
wczoraj nie bardzo miałam czas, mój miał wolne więc ja korzystałam z tego że siedział w domu z dzieciakami i dotarłam do fryzjera (tam prawie 2,5 godz:-)), powrót do domu na karmienie, wyjście na zakupy razy dwa, pomiędzy powrót do domu na karmienie oczywiście;-) ale dzielnie się spisał i nawet za bardzo nie marudził po całym niemal dniu z dwójką
natomiast ja średnio zadowolona, fryzjer ok ale nadal nie mam sukienki na wesele a ono już za tydzień, jest jeszcze nadzieja że w poniedziałek coś sie upoluje bo mój ma jeszcze wolne, a jeśli nie to nie wiem co zrobię bo później to już nie mam kiedy się na zakupy wybrać, widziałam za to świetne butki
ale przecież nie kupię najpierw butów a później sukienki
chociaż kiedyś już tak zrobiłam dobierałam sukienkę do butów
co jeszcze w czwartek szczepiliśmy małego i szok znowu w ciagu 3 tygodni przytył 1,2kg i waży już ponad 5700 i urósł 5 cm i ma teraz 61 cm wzrostu mój mały mężczyzna, a ja się dziwiłam że coraz wiecej ubranek jest na niego za małe
:-)
oczywiście najlepsze życzenia dla kolejnych 2-miesięczniaków Zosiu, Eryczku, Jagusiu,
wczoraj nie bardzo miałam czas, mój miał wolne więc ja korzystałam z tego że siedział w domu z dzieciakami i dotarłam do fryzjera (tam prawie 2,5 godz:-)), powrót do domu na karmienie, wyjście na zakupy razy dwa, pomiędzy powrót do domu na karmienie oczywiście;-) ale dzielnie się spisał i nawet za bardzo nie marudził po całym niemal dniu z dwójką

natomiast ja średnio zadowolona, fryzjer ok ale nadal nie mam sukienki na wesele a ono już za tydzień, jest jeszcze nadzieja że w poniedziałek coś sie upoluje bo mój ma jeszcze wolne, a jeśli nie to nie wiem co zrobię bo później to już nie mam kiedy się na zakupy wybrać, widziałam za to świetne butki

co jeszcze w czwartek szczepiliśmy małego i szok znowu w ciagu 3 tygodni przytył 1,2kg i waży już ponad 5700 i urósł 5 cm i ma teraz 61 cm wzrostu mój mały mężczyzna, a ja się dziwiłam że coraz wiecej ubranek jest na niego za małe

oczywiście najlepsze życzenia dla kolejnych 2-miesięczniaków Zosiu, Eryczku, Jagusiu,
Ostatnia edycja:
agast22
Fanka BB :)
Anecznik- a nie za wczesnie na szukanie pracy?? Przeciez jeszcze jakies 3 miesiace urlopu. Co zrobisz jak Cie będą chcieli od zaraz??
Eagle- ale Ci syneczek rośnie!! Gratuluje!
Fajnie Wam, tez bym sobie poszla na jakies weselicho.. Za to moj maż nie koniecznie;/ Ostatnio jest prawie co tydzien!!! Oczywiscie w roli fotografa rzecz jasna
A to mój cukiereczek sprzed chwili

Eagle- ale Ci syneczek rośnie!! Gratuluje!
Fajnie Wam, tez bym sobie poszla na jakies weselicho.. Za to moj maż nie koniecznie;/ Ostatnio jest prawie co tydzien!!! Oczywiscie w roli fotografa rzecz jasna
A to mój cukiereczek sprzed chwili

agast22
Fanka BB :)
No kochana, z włosow za ramiona to mozesz miec kazda fryzureTo wtedy zadzwonie
Kurde mam dylemat jakis taki, jaka moge miec fryzure jak mam grzywke? No na to wesele 28sierpnia co ide. Włosy długie mam tak za ramiona . Poradzcie cos
Czt ktoras z mam, ma cos takiego dla starszego dziecka???? Dostawka do wózków LASCAL "BUGGYBOARD MINI", Lascal, Wózki akcesoria - sklep internetowy dla dzieci – www.babyexpress.pl
Zastanawiam sie tylko cena troche mnie zniecheca ;/
a gdzie sie wybierasz na to wesele tutaj gdzies w ustroniu?
Nie przyszły maz panny młodej jest z grzybowa,koscielny biora w dzwizynie,a wesele maja w mielnie

Agast poszukaj uzywanych na allegro. Słyszałam,ze to niezłe rozwiazanie,ale czy twoja Hania to juz nie za duza na takie cos?
reklama
skad ja to znam
a wagowo pisze co i jak? Tyle ze bys musiała to ze soba tachac cały czas .
Ja jeszcze musze kupic spiworek do wozka ,a kosztuje nie bagatela 260zł
,a uzywanych brak .
Bo pewnie gdzies w okolicach grudnia bedzie przesiadka na spacerowke z gondoli.

Ja jeszcze musze kupic spiworek do wozka ,a kosztuje nie bagatela 260zł

Bo pewnie gdzies w okolicach grudnia bedzie przesiadka na spacerowke z gondoli.
Ostatnia edycja: