reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jak Łukasz się obudził szybko zapakowałam go w wózek i na spacer, marudził i marudził a jak tylko zasnął to lunęło, dobrze ze byłam koło domku:((( nici dzisiaj z większej ilości świeżego powietrza:((

reklama
kasiajanicka a mozesz polecic jakis lumpek w toruniu? juz tak dawno nie chodzilam ze nawet nie wiem gdzie sa
kiedys byl taki calkiem dobry w bumarze ale nie wiem czy nadal tam jest

eh tez bym poszla na wesele, odstroic sie, dobrze pobawic.... ale u mnie nic sie nie szykuje
no ja właśnie w bumarze u góry kupuję :)

ufff wróciłam. Kupiłam sobie zajefajne 2 bluzki. i Jaśkowi 15 sztuk ubranek:) głównie bodziaki z długim rękawem ale są też z krótkim, 4 pajacyki , 2 pary skarpetek z grzechoczącym pieskiem i grzechoczącym jabłuszkiem , śpioszki i za wszystko dla Jasia zapłaciłam 17 złotych!. Mam takie miejsca i takie PAnie które specjalnie dla mnie przynoszą w niedzielę takie rzeczy:)
Kasia - super że się wybawiłaś. :)

Bo ja fajna jestem to one mi ceny obniżaja:p
ahahah taki żarcik okolicznosciowy :p
Ach i jeszcze kupiłam w carefurze 2 myjki Jaskowi, jedna kubus puchatek druga tygrysek. Ponieważ Jaś ma naklejki wielkie przy łóżeczku i Kubuś to jego przyjaciel , uśmiechał sie do myjki i gadał. bomba
http://www.amw.pl/shop/?id=149 o takie:)

Dziewczęta z ustronia ale idzie do Was burza!!!!!! Widze na mapie Zagraniczna bo ze Szwecji nadciąga

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Zaraz zmykam z małą na spacer!!! Ale napisać chciałam że ksiadz w kościele garnizonowym nie robił problemu z chrztem!!!! Huuuura! Ale przydało sie to że Polcia z rodziny wojskowej jest!!!! Zmykam, miłej niedzieli!!

Cześć dziewczyny!
Zaraz zmykam z małą na spacer!!! Ale napisać chciałam że ksiadz w kościele garnizonowym nie robił problemu z chrztem!!!! Huuuura! Ale przydało sie to że Polcia z rodziny wojskowej jest!!!! Zmykam, miłej niedzieli!!
Agi super!!!!! U nas w Wawie tez w garnizonowym nie robią problemów. My jednak zaszantarzowani przez proboszcza dalismy sie namówic na ślub w miesiąc:)

reklama
kurcze z chrzcinami u nas tez moga byc przeboje bo bardzo mi zalezy zeby chrzesnym byl moj brat a on na cywilnym jest
najgorsze ze ksiadz zna cala rodzinke wiec nic nie da sie ukryc
oni chca wziasc koscielny ale wlasnie jak mieli juz zaplanowane to panna mloda zaszla w ciaze i w terminie slubu na porodowce bedzie

Agi ale swietnie ze w koncu gdzies porzadni ludzie sa

Ewela do 1 wrzesnia? to jeszcze zdazymy
Kasia widze ze ten lumpek najbardziej popularny w toruniu;-) dobrze ze jeszcze jest

Do góry