Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trafiło mi sie dziecko które ma potrzebę snu jak dorosły jej w zupełności 8 godzin wystarczy w nocy z jedną przerwą na jedzenie, a tak to nie śpi w dzień wcale.
jedna z moich dobrych koleżanek zostanie sierpniówką :-) bardzo się ucieszyłam, bo ostatnie pół roku nie miałysmy kontaktu, a tu taka niespodzianka 

To my sie fotoskami pochwalimy :-)
Zobacz załącznik 277006 Zobacz załącznik 277005 Zobacz załącznik 277004 Zobacz załącznik 277003 Zobacz załącznik 277007
Zobacz załącznik 277002
Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
głowa do góry :-) musi być dobrze :-)Dziewczyny!!!!
U mnie totalna załamka...Siedzę i ryczę.....Płytki spadły mi do 52 tysięcy .....Masakra....Wynika na to że nici z powrotu do Anglii....Ręce mi opadaja...Ciągle jakieś kłody pod nogi...Nie mam juz sił.....Chyba znow czeka mnie Instytut Hematologii....tylko co z małą...Paweł zagranicą....Ja juz nie wiem co robić
Zobacz załącznik 276993Zobacz załącznik 276994Łukaszek tańczy z Mamusią)
kpi Ty mi chyba kiedyś polecałaś herbatkę z herbapolu dla mam karmiących, gdzie to można kupić, byłam w rossmanie i nie ma(( nie wiem gdzie szukać
kasia czy Twój Filipek podnosił główkę leżąc na brzuszku zanim tą książeczkę mu zaserwowałaś? bo mój wcale się do tego nie kwapi i nie wiem czy też nie spróbować.. ale Go kurcze malo co interesuje jak się nie porusza.. najlepsze są balony z odpustu hehe ^^ panda i zebra, grunt że czarno - białe, uwielbia je baaardzo tylko już się biedaki marszczą ze starości ;p
na allegro widziałam, a w sklepach nie spotkałamnawet nie wiedziała, że taka jest, nigdy w sklepie nie widziałam, ale jako rasowy kawosz chętnie spróbuję, tylko nie wiem gdzie kupić![]()
nawet nie wiedziała, że taka jest, nigdy w sklepie nie widziałam, ale jako rasowy kawosz chętnie spróbuję, tylko nie wiem gdzie kupić![]()